ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА „УЧИТЕЛИТЕ”

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Пишем тази статия с огромно омерзение. Дълги години съчувствахме на нашите учителите за неблагодарното заплащане на техния труд, което си е факт неоспорим. И много се чудихме защо това е така, докато не лъсна истината, за какво са ги подготвяли. След близо 29 г. мъки, изведнъж се намериха пари за този сектор, но дали това е с добри чувства или просто купуване на отговорниците, които се грижат за интелектуалното и морално израстване на нашите деца.

 

 

Вече са отминали годините, в които учителите от старата школа не са на служба и спокойно новото поколение учители да започне да прокарва една нова „джендър идеология”, с която старите никога не биха се съгласили или продали. Но младото поколение „учители” вече е нещо друго. Моралните им ценности, явно се свеждат само до няколко сребърника, с които те предават бъдещето на децата ни, обричайки цяла една многовековна нация на гибел. За вредите от тази идеология много се изписа, даже Парламента под обществения натиск на народа се отказа да я ратифицира, но „петата колона”, явно е на друго мнение и усърдно работи за налагането и. Под „петата колона” разбирайте тези НПО-та, които са финансирани от външни сатанински сили, за разлагането на нашето и без това затихващо общество (част от тези враждебни за българина организации, всички свързани със спекуланта Сорос – БХК, Отворено общество, Протестна мрежа, ЛГБТИ, Зелените партии и още десетки такива облечени под формата на „уж защитаващи някакви права на малцинства или другите, които са с извратени наклонности). От сайта на една такава организация става ясно, че вече 600 учители са преминали или преминават това извратено обучение.

 

 

Водят се активни мероприятия в Кърджали, Пловдив, Вършец, Карлово, Хисаря и още над 30 населени места. Та тук е моментът да се запитаме, кой го е позволил, кое министерство е одобрило тези обучения , кога е проведен референдум, с който да бъде попитан обикновения българин, дали е съгласен детето му от пет годишна възраст да си сменя пола или расата?

 

Постоянно ни обвинявате, че сме използвали „езикът на омразата” и че не сме се съобразявали със законите, несправедливата и нелегитимна конституция. Много ви е страх от това народа да излезе по улиците и да започне саморазправа с тези предатели. Вие сте тези, които разпалвате омраза, вие сте тези, които искате да извратите и унищожите децата ни, вие сте тези, които нагло служите на външни сатанински сили, вие сте тези, които продължавате и сте се самозабравили, вие сте тези, които променихте така угоднически законите, с които ни направихте роби, а децата ни развалини, ви сте виновни за бедите, които се стовариха върху българина, но най-много сме виновни НИЕ НАРОДЪТ, че ви го позволихме и все още ви търпим.

Но знайте, няма да е все така!

И учителите, които днес се продават като юди за 30 сребърника също носят отговорност, за която ще дойде ден да отговарят.

Българският народ е толерантен и милостив, не си играйте обаче с търпението му и не го вкарвайте в грях, чашата вече прилива!

 

Родители, проспахме много неща, нека този път бъдем отговорни за бъдещето на децата! После, когато дойде джендъра, да ти отнеме детето, да не се питаш къде сбъркахме!?

Бъди отговорен – РАЗПРОСТРАНИ!

 

ШИПКА Народен СЪД, Фейсбук

 

https://www.facebook.com/notes/%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%8A%D0%B4/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5/181865425847539/?hc_ref=ARR9XglMhDaDYmC23TN7K7_oupvqGyfqQ4vGTfokZNhBbRbmJWplweYt3uimttCE8vQ