Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

От утре супата става по-гореща

в България
Loading...

От утре влизат в сила новите, много по-високи и абсолютно необосновани цени на тока за бизнеса, които скоро ще се разпределят по сметките на стоките и услугите, които ползваме всички ние. По повод светлото събитие политико-медийно-енерГЕПИйната мафия спретна днес сутринта галаконцерт на главните участници, излъчено по спонсорираната от жертвите “медия”.

Още на 5-ти декември 2017-та г., т.е. преди ДВА и ПОЛОВИНА месеца, в “Фирма мами клиенти с по-скъп ток за 2018-та г.” призовах за елементарно съдействие, за да бъде разкрита, разобличена и провалена схемата на фирмите-посреднички и техните покровители. Съдействие НЕ ПОСЛЕДВА.

12 дни по-късно в “Коледна промоция от 350 000 000 на 70 000 лева“, след края на първата вълна от измамни писма на фирмите до клиентите им помолих пак за публикуване на техните писма и поисках нищожна сума за тяхното разтълкуване. Последва едно-единствено показване на конкретно писмо, но това не се оказа достатъчно. То изглеждаше ето така:

В няколко последователни публикации го разобличих, но голямата измама остана в първата вълна писма, които така и не се появиха. В крайна сметка до истинско разобличение НЕ СЕ СТИГНА. Аз ще продължавам да си го пазя за себе си. 

Сега ще плащаме всички ние!!! Ще се въртим около супата, но няма да можем да я вкусим. А ето как ще процедира един от главните герои на днешната пиеска от горната снимка:

Точно така – ще си купи нова играчка с нашите пари. Днес в студиото на БНТ то наистина крещеше, че от 20 години се занимава със словоблудство по енерГЕПИка и винаги е бил на печелившата страна. А то наистина няма нито образованието и нито една минута стаж в сектора. Аз имам и образованието и над четвърт век стаж, но за разлика от него от ОСЕМ ГОДИНИ не получавам доходи, за това, че знам и мога да разобличавам схемите им.

Що се отнася до ролята на “журналистката” от днешната пиеска, преди около две седмици ви показах, как тя в същото студио и в присъствието на министър енерГЕПИка държеше на масата доказателствата за схемата, но не ги показа.

Днес тези писма на фирмите до клиентите, които тя нарича договори, пак бяха при нея и пак не ги показа. Този път даже не ги и спомена.

Приятни усещания с по-горещата супа!

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...

Последни от България

Отиди Горе