Отец Силвестър Янакиев: Кърви ми сърцето… Половин милион българи са изоставени от българското правителство. А нашите мекерета искат да приемат бежанци. Бог да порази децата на тези, които не правят нищо за обединението на България! В болест да гледат богатствата, които откраднаха от народа! (ВИДЕО)

в БЪЛГАРИЯ

Коментар на Отец Силвестър Янакиев във Фейсбук по повод на това видео:

Обръщение на кмета на едно от най – българските села в БесарабияПоклон, че все още има хора, които поддържат неугасващата жарава на Българския дух и дори като птица Феникс от пепелта отново ще се издигнем!Ето обръщението към Българите и Българското правителство на кмета на едно от най-интересните, най-българските села в Бесарабия – Криничное (Чешма Варуита)Предайте там че ние искаме да Бъдем защитени ! Екипът на страницата Само за истински Българи иска да призове да Работим заедно за обединение на всички Българи от целия свят ! България над всичко ! https://www.facebook.com/istinski.balgari?ref=tn_tnmn

Публикувахте от Само за Истински Българи в Понеделник, 6 април 2015 г.

Обръщение на кмета на едно от най – българските села в Бесарабия

Поклон, че все още има хора, които поддържат неугасващата жарава на Българския дух и дори като птица Феникс от пепелта отново ще се издигнем!
Ето обръщението към Българите и Българското правителство на кмета на едно от най-интересните, най-българските села в Бесарабия – Криничное (Чешма Варуита)
Предайте там че ние искаме да Бъдем защитени !
Екипът на страницата Само за истински Българи иска да призове да Работим заедно за обединение на всички Българи от целия свят !
България над всичко !