The Bulgarian Times

Осъдиха актьора Славчо Пеев, а Христо Бисеров – НЕ! Защо ? (ВИДЕО)

в България

Напоследък Цацаров е много чувствителен по темата за кого работи прокуратурата и корумпирана и пробита ли е тя.

Kakdavida ви дава възможност сами да прецените – Христо Бисеров е от тези фигури на прехода, за които колкото и да бъде казано няма да е достатъчно, за да разкрие мащаба на злоупотребите с обществени интереси, за които е отговорен. Започнал от СДС, идеолог на някои от най-тъмните приватизации, кадровик при Костов, а впоследствие, когато е изгонен за корупция, намира подслон и при стария си другар в схемите – Доган. Към момента на получаване на сигнали за пране на пари от партньорски служби – заместник-председател на българския Парламент и ДПС.

Защо се провали прокуратурата и в това разследване? Пълна липса на професионализъм и фрапираща некомпетентност, за които всеки един от нас би бил уволнен от службата си. Или нагла и безпардонна корупция и погазване на закони, за които в условията на работещо правораздаване отговорните биха били в затвора?

Да, г-н Бисеров, наистина боли. Боли, когато ви гледаме – вас и приятелите ви от прокуратурата. Боли, когато гледаме наглостта и безнаказаността, с които ограбвате и съсипвате нашата България.

Делото Бисеров

Напоследък Цацаров е много чувствителен по темата за кого работи прокуратурата и корумпирана и пробита ли е тя.#kakdavida ви дава възможност сами да прецените – Христо Бисеров е от тези фигури на прехода, за които колкото и да бъде казано няма да е достатъчно за да разкрие мащаба на злоупотребите с обществени интереси, за които е отговорен. Започнал от СДС, идеолог на някои от най-тъмните приватизации, кадровик при Костов, а впоследствие, когато е изгонен за корупция, намира подслон и при стария си другар в схемите – Доган. Към момента на получаване на сигнали за пране при от партньорски служби – заместник председател на българския Парламент и ДПС.Защо се провали прокуратурата и в това разследване? Пълна липса на професионализъм и фрапираща некомпетентност, за които всеки един от нас би бил уволнен от службата си. Или нагла и безпардонна корупция и погазване на закони, за които в условията на работещо правораздаване отговорните биха били в затвора?Да, г-н Бисеров, наистина боли. Боли, когато ви гледаме – вас и приятелите ви от прокуратурата. Боли, когато гледаме наглостта и безнаказаността, с които ограбвате и съсипвате нашата България.

Публикувахте от Kakdavida в Сряда, 17 май 2017 г.

ПО ТЕМАТА: Осъдиха актьора Славчо Пеев, а Христо Бисеров – НЕ! Защо ?

Loading...

Последни от България

Отиди Горе