вашият виртуален всекидневник

Огромен секс скандал с гимнастички разтърсва САЩ

в Свят
Огромен скандал със сексуални посегателства над малолетни и непълнолетни гимнастички разтърсва САЩ и продължава да се разраства.

Макайла Марони
Лари Насър, бивш лекар на женския национален отбор по гимнастика на страната и на тима на Мичиганския щатски университет е обвинен в сексуални посегателства над повече от 140 момичета.

Той е лицензиран остеопат и се грижел за възстановяването на гимнастичките с масажи. С обяснението, че използва световнопризнат метод на лечение, Насър опипвал гениталиите на момичетата, прониквал с пръсти в тях или направо правел секс.

При обиск на дома му от ФБР бяха открити над 37 000 снимки и видеа с детска порнография, включително и запис с малки голи момичета в басейн.

Насър е женен, с три деца, като в момента съпругата му води дело за развод срещу него.

През февруари тази година три национални състезателки по гимнастика на САЩ, Джанет Антолин, Джесика Хауърд и Джейми Данцшер, обявиха в предаването „60 минути” по CBS, че са били насилвани от лекаря.

Бронзовата медалистка от Олимпиадата в Сидни през 2000 г. Данцшер, посочи, че ставащото е било известно на националните треньори Бела и Марта Кароли, които карали гимнастичките да си мълчат.

Преди дни олимпийската шампионка по гимнастика в отборното състезание на Олимпиадата в Лондон през 2012 г. Макайла Марони също призна, че е била насилвана от Насър. Тя направи това в кампанията „Аз също” (#Metoo), предизвикана от друг скандал със сексуални посегателства, този с продуцента Харви Уайнстийн.

Марони разказва, че лекарят започнал да прави секс с нея, когато била на 13 години и посегателствата продължили до края на кариерата ѝ като гимнастичка през 2016 г.

„Винаги обясняваше, че това е метод на лечение, признат по цял свят”, спомня си Марони. „Най-страшната нощ в живота ми се случи, когато бях на 15. Летяхме с отбора целия ден и през нощта, за да отидем в Токио. Той ми даде хапче за сън по време на полета и следващото нещо, което си спомням е, че бях сама с него в хотелската му стая и той ме „лекуваше”. Исках да умра”.

Тя признава, че Насър я „лекувал” винаги, когато му се отдавала възможност, включително и по време на Олимпиадата в Лондон. / FROG NEWS

Loading...
loading...
loading...
Огромен секс скандал с гимнастички разтърсва САЩ by

Последни от Свят

Отиди Горе