The Bulgarian Times

  • .jpg
  • -1.jpg

Няма спасение от нея! Руската “супербомба” на въоръжение от тази година

в Свят
Loading...

Най-новата авиобомба “Дрель” ще бъде приета на въоръжение от ВС на Русия през 2018 г, заяви във вторник генералният директор на “Техмаш” Владимир Лепин, който присъства на научно-техническа конференция за разработването на неуправляеми авиационни боеприпаси.

За първи път “Техмаш” представи тази разработка на авиокосмическия салон МАКС през 2015 г, а боеприпасът стана известен като “Дрель” на форума “Армия 2016”.

“Държавните тестове на новия базов образец на планиращата бомбова касета с калибър 500 кг, оборудвана със самонасочващи се бойни елементи, започнаха през 2016 година. Те ще се проведат в съответствие с желанието на клиента, а след успешното им завършване през 2018 г. този продукт ще бъде приет на въоръжение”, каза Владимир Лепин, цитиран от РИА “Новости”.

Унифицираната планираща бомбова касета “ПБК-500У СПБЭ-К” (или “Дрель”), с възможност за употреба при всякакви метеорологични условия (без заход на самолета в зоната за противовъздушна отбрана), е предназначена да унищожава бронирани превозни средства, наземни радиолокационни станции и контролни пунктове.

АО “Научно-производствен концерн “Технологиии на машиностроенето” (част от държавната корпорация “Ростех”) е холдингово дружество в областта на боеприпасите и специалната химия. Концернът произвежда високопрецизни артилерийски и танкови боеприпаси, артилерийски снаряди с различно предназначение, рекативни системи за залпов огън, боеприпаси с малък калибър и авиобомби. Russia Beyond

ВИЖТЕ СЪЩО: “Ръката на мъртвеца“ е системата за самостоятелно управление на ракетните войски на Русия със стратегическо предназначение, и действа  ⚠ (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ), дори когато всичко живо е ВЕЧЕ УНИЩОЖЕНО! Системата “Периметър“ днес е единствената съществуваща в света “Машина на Деня на страшния съд“ (ОРЪЖИЕ ЗА ГАРАНТИРАНО ВЪЗМЕЗДИЕ), чието съществуване е ОФИЦИАЛНО потвърдено. И САЩ са прекрасно осведомени за това.

“Ръката на мъртвеца”: Суперсекретният руски проект “Периметър” възкръсна по-мощен и ужасяващ от всякога

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе