Нострадамус: Ще се вдигне водата, земята ще пропадне и ще започне голямата война!

в ПО СВЕТА

Нищо добро не очаква Земята и нейните жители през настъпващата 2019 г. До тези изводи може да се стигне от новите разшифровки на катрените на прочутия френски предсказател Мишел Нострадамус, твърди информационният портал Znaj.

Според учените, които се занимават с разшифровката на посланията на Нострадамус, астрологът смята, че през 2019 г. ще се възцари своеобразната справедливост, когато всеки ще си получи според заслугите.

„Ние ще видим как се надига водата и земята пада под нея“, гласи един от катрените на прорицателя. Специалистите предполагат, че астрологът е предвидил климатичните катаклизми и екологичните проблеми, които са налегнали вече планетата. През 2019 г. те ще се усетят изключително остро.

Освен това в пророчествата на Нострадамус ставало дума за голяма война, провокирана от 2 държави. Точното начало на конфликта и названия на тези държави не са посочени. Известно е само, че ескалацията ще се случи след смъртта на Папата.

„Те ще видят как Авентинският хълм ще пламне през нощта, Небето изведнъж ще потъмнее във Фландрия, Когато монархът прогони своя племенник, Техните свещеници ще затънат в скандали“. Тълковниците на Нострадамус смятат, че става дума както за края на 2019 г., така и за по-отдалечен период.

Но астрологът точно е посочил, че противоборството ще продължи 25 години.   БЛИЦ

ПО ТЕМАТА

Ванга, Дънов и Севрюкова: Идва война!