Нов обир на банка в София, МВР с извънредна среща заради зачестилите банкови обири

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Нов обир на банка в София

Пореден въоръжен грабеж бе извършен в банка в София. Маскиран и въоръжен мъж е влязъл в банков клон на столичния бул. „Цар Борис III“

Нападателят е успял да вземе близо 11 000 лева, след като е заплашил с оръжие банковите служители, предаде БНР.

Полицията издирва маскирания мъж, няма пострадали при грабежа. В понеделник клон на банка в на бул. „Мадрид“ в центъра на София също беше ограбен.

Извънредна среща в МВР заради банковите обири. Въоръжен обир бе извършен в банков клон на столичния бул. „Цар Борис III“ днес

Вътрешният министър Младен Маринов е събрал професионалното ръководство на МВР на спешна среща след последния банков обир днес, съобщи NOVA.

Въоръжен обир бе извършен в банков клон на столичния бул. „Цар Борис III“. Маскиран и въоръжен мъж е успял да вземе близо 11 000 лева, след като е заплашил с оръжие банковите служители.

Освен насоките на конкретните текущи разследвания, които води полицията, са били обсъдени и конкретни мерки в две направления: мащабна проверка на физическата и техническа охрана на банковите клонове в страната, както и мероприятия за засилване на тяхната сигурност и превенция на евентуални бъдещи посегателства.