Неутешителните и мрачни предсказания на Нострадамус за 2018 година

в Свят
Loading...

Известният френски средновековен астролог, лекар, учен и предсказател, Мишел дьо Нострадам публикува своите предсказания в книга, наречена „„Предсказания“ (Les Propheties)„.

Всички предсказания са написани под формата на римувани четиристишия (катрени), и са групирани по стотици (центурии).

Нострадамус  предсказва за  2018 г. не само природни бедствия, но и началото на трета световна война.

Нострадамус предсказва много събития, които действително се случват  през следващите векове. Сред гръмките предсказания на Нострадамус са :  буржоазната революция във Франция, идването на Адолф Хитлер на власт,  терористичните атаки на 11 септември 2001 г. в Съединените щати и др.

В резултат на войната ще започне икономически колапс, който ще бъде дълъг и мащабен.

Човечеството също така ще пострада и от природни бедствия, сред които изригването на вулкана Везувий близо до Неапол. Вулканът ще разтърсва  земята на всеки пет минути. Ще загинат повече от шест хиляди човека, а  бедствието ще бъде подобно на изригването на Везувий на 24-ти август, 79 г., когато древния римски град Помпей бива напълно погребан под слой от вулканична пепел.

Вълната от земетресения, която ще обхване западната част на Съединените американски щати, ще се усеща в целия свят. Противно на прогнозите на НАСА, Нострадамус твърди, че на Земята ще падне комета не през следващите сто години, а през 2018 г.

Единствената положителна прогноза е увеличаването на продължителността на живота на хората до 200 години. Това ще бъде улеснено от напредъка в медицината. Хората също така вече ще могат да говорят с животните.

В същото време в резултат на глобалното затопляне ще има много горски пожари. Дали да  вярваме или не на предсказанията на Нострадамус –  въпросът остава открит.

Защото не всички негови предишни „откровения“ се оказаха верни.

НЕПОЗНАТО

По темата:

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе