Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия

в Екзополитика

В американския град Каспър, Уайоминг  е станал мистериозен инцидент. На Източна Втора улица в града се появил странно облечен мъж, който започнал да крещи, че скоро нашата планета ще  бъде атакувана от извънземни, и човечеството трябва незабавно да започне да се подготвя за предстоящата инвазия.

Скоро някой от бдителните жители на града позвънил в полицията, а пристигналите на мястото полицейски служители задържали размирника.

В участъка мъжът информирал полицаите, че е дошъл при нас от близкото бъдеще, по-точно от 2048 г. Според него през 2025 г. Земята ще бъде атакувана от агресивно настроени представители на извънземна цивилизация.

Ожесточената война с тях, казва той, ще продължи повече от две десетилетия, докато през 2048 г. бъде изобретена машината на времето. Тогава той ще бъде изпратен в миналото, тоест в нашата година 2017, за да предупреди земните жители за опасността, която ги заплашва.

Мистериозният индивид твърдял, че спешно трябва да разговаря с кмета, за може той да предаде тази информация на сегашния президент на Съединените щати.

Сценарият, описан от този човек подозрително прилича на екшъна „Терминатор“, където човечеството е нападнато от разумни машини, и единственият начин да им се противопоставим е да се предотврати войната, като се осъществи връщане в миналото.

Дали това е някакъв луд или шегаджия, вдъхновен от научната фантастика, или истински пътешественик от бъдещето, не се знае. В последното полицаите, разбира се, не вярват особено много, но има един много странен детайл: Самоличността на този човек все още не може да бъде идентифицирана … / НЕПОЗНАТО

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе