На 3 февруари Майкъл Хюз ще докаже, че Земята е плоска!

в Любопитно

В Америка името Майкъл Хюз е познато на много хора. Мъжът, който в момента е на 61 години, е пламенен поддръжник на теорията за „плоската Земя

 Основната разлика на  конспиролога от всички останали – Майкъл не стои на едно място, а действа. Той изгражда пилотирани балистични ракети, за да се издигне в небето и да докаже на всички, че Земята е плоска.

Първата ракета е сглобена през 2014 г., но на нея Хюз успява да прелети само един километър. През 2016 г. той стартира нов проект, в рамките на който започва кампания за набиране на средства за полет в космоса. Той не успява да събере необходимата сума: само 310 долара от необходимите 150 000.

Все пак той се сдобива с пари, но историята не казва откъде. Изстрелването на новата ракета трябва да стане в  пустинята Мохаве, но властите забраниха  подобни експерименти по съображения за сигурност.

На силата на духа  на Майкъл може само да се завижда: той не се отказва, а  успява да намери човек, който  притежава част от пустинята. На частна територия властите не могат да налагат забрани. Новият старт е насрочен за 3 февруари тази година.

Снимките на ракетата не вдъхват доверие: на този летателен апарат, създаден от Майкъл, човек може само да си счупи врата, но не и да  стигне до стратосферата. / 30ДУМИ

Loading...
На 3 февруари Майкъл Хюз ще докаже, че Земята е плоска! by

Последни от Любопитно

Отиди Горе