На Земята намират убежище извънземни престъпници

в Екзополитика

Повечето гениални хора в света са извънземни–уверен е уфологът Евгений Литвинов. Не само че извънземните инфилтрират „свои“ агенти в нашата политика, което най-пряко се отразява на развитието на човечеството, а те също така изпращат деца на Земята. Звездни. Които след това стават велики творци и пълководци. Външно такива извънземни са  неразличими от обикновените хора. Защо обаче те  идват на Земята?

Според Евгений Литвинов, всяка година на Земята долитат стотици, ако не и хиляди извънземни. Както се  оказва, нашата планета е доста популярна. Защо такова внимание? Литвинов в това отношение е разработил цяла система от обосновки.

1. Земята е  курорт. Такива планети като нашата в галактиката  са единици – казва Евгений Литвинов. – Едва ли има друга такава планета с толкова много природни ресурси, видове флора и фауна. У дома  извънземните са принудени да оцеляват в ужасни условия.

В контактите си с хората те неведнъж са говорили за това, че ние не се замисляме с какво богатството разполагаме.  Местата си за отдих извънземните  са организирали под водата,  в отдалечени места или в аномални зони. Тези, които хората заобикалят, но те не са страшни за извънземните.

2. Площадка за  експерименти. Извънземните гледат как техния експеримент се развива. Милиарди интелигентни цивилизации на други планети живеят под засиления  контрол на създателите си. Една  стъпка встрани и следва унищожение. А ние сме извадили късмет. Нашите създатели  са позволили на  земляните да се развиват както си искат,  гледайки какво ще излезе от това.

3. Ние скоро ще изчезнем. Извънземните  вече събират екземпляри за спомен.

Според законите на космоса човечеството се намира в цикъла на смяна на цивилизациите – казва Литвинов. – Но за разлика от миналото (Потоп, ледниковия период), сегашната промяна ще се случва постепенно. Чакат ни   все повече нови потопи, пожари, земетресения … Според учения, това  ще продължи около 200 години. В резултат на това трябва да загинат 90 процента от хората. А тези избраните, които останат, ще продължат  човешката раса. Извънземните знаят това и идват за да си уловят  изчезващи екземпляри.

4. Междупланетно криминално убежище. Нашата планета е на самия край на  необятната галактика. Използвайки факта, че центърът на извънземните  народи е далеч и космическа  полиция  просто не стига до нас, тук търсят убежище … извънземни престъпници!  Те не само се скриват от наказание, но и продължават да вършат гадости. Да крадат  суровини, например. Или да извършват с  хората всякакви експерименти.

5. Ние сме разпределител пункт. Разказите за паралелни светове – не са измислици – казва Литвинов. – Земята се намира на кръстовище на различни пространствени системи. Ние имаме много портали, използвани от извънземните. Чрез нас те летят в  други светове и галактики.

Чрез тези портали  се появяват и  напълно непознати за нас извънгалактически жители. Когато случайно ги видим, ние се кръстим и казваме, че това са  полтъргайсти. Но е малко вероятно те да се обидят. Често те не ни обръщат внимание. Земята за тях е  просто междинен пункт. / 30ДУМИ

Преди смъртта си американски учен записал видео за извънземните на Земята (ВИДЕО)

Офицери от САЩ твърдят: Извънземните вече са тук! (ВИДЕО)

Земята – Площадка за опити на извънземни върху хора

Шокиращо: Извънземните крадат от Земята уран (ВИДЕО)

Професор от Харвард: Извънземни отвличат хора за експерименти

Хипнотерапевтът Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (ВИДЕО)

 

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе