Моето интервю с министър енерГЕПИка

в България
Loading...

От известно време ме измъчваше въпросът, дали министър енерГЕПИка Теменужка Петкова има своя Фейсбук страничка, от която да ни радва с трудовете си за наше “добро”?

Проверих и се оказа, че ДА, такава страничка съществува и тя е даже МНОГО интересна
– facebook.com/ Теменужка Петкова.

Разгледах я много внимателно и ми направи впечатление, че на нея са публикувани всички медийни изяви на министърката под формата на видео записи и фотографии. ВСИЧКИ, с изключение на ЕДНО!!! И то не кое и да е, а пресконференцията, която тя даде преди точно ДВЕ СЕДМИЦИ и на която представи приоритетите на министерството по време на мандата на кабинета Мутра3. А причината да е пропуснала това важно събитие е фактът, че тази пресконференция се превърна де факто в … виж заглавието.

В червената рамка се виждат няколко от многото заглавия на публикувани видео материали, а аз си позволих лека корекция на истинската длъжност на министър енерГЕПИка.

На въпросната пресконференция, целият запис, на която можете да видите най-отдолу, успях да задам ДВА въпроса на министърката и, естествено, тя ме излъга и в двата си отговора. Повече подробности за по-тлъстата лъжа можете да видите в “Очна ставка“.

Някак си неудобно ще се получи да публикуваш на собствената си Фейсбук страница самопризнание в съучастие в престъпления за МИЛИАРДИ срещу собствения си народ? А за пълнота на картината ще добавя пак, че НИТО ЕДИН от присъствалите на мероприятието десетки “журналисти” не отрази зададените от мен въпроси, нито пък престъпно лъжливите отговори на министърката.

Да те е срам и страх да публикуваш на Фейсбук страницата си приоритетите на управлението си през идните четири години говори повече от красноречиво?

Аз имам практически хиляди въпроси към министър енерГЕПИка, а според нейните отговори те ще се превърнат в безброй. Така си помислих, че ако при всяка една нейна “медийна” изява имах възможност да й задавам поне по един въпрос тогава Фейсбук стената и ще обрасне с паяжина?

Моите въпроси към министърката започват след 30-тата минута от началото на записа:

 

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

loading...
loading...

Последни от България

ВИДЕО за Бойко

Loading... за Бойко Публикувахте от ‎ى. ش.‎ в 29 юли 2017 г.  

Ядрена супа за дебили

Loading... Тя беше сготвена и сервирана вчера от любимата (дез)информационна групировка на
Отиди Горе