Мичио Каку с Апокалиптично предупреждение към човечеството

в Свят

Д-р Мичио Каку е много известен американски учен. Той е един от малкото сериозни учени, които не се страхуват да говорят истината. В списъка на най-цитираните автори в академичния свят, д-р Каку заема 22-о място.


Прогнозите на конспиролози и учени започват да се сбъдват. 2017 г.  стана началото на период, който учените наричат ​​“Период на заплаха за съществуването на човечеството“.

Закрит доклад на ERI за Обединените нации и световните правителства: 2017 г. – годината на заплаха за съществуването на човечеството

Мичио Каку: „Аз не знам какво се случва със Земята, но всички ние трябва да се подготвим за най-лошото.“

И сега само слепите или малоумните не разбират и не виждат как всичко се променя в света, времето, климата и околната среда. Променя се заплашително!

През тази година много страни сами се сблъскаха с необичайни и апокалиптични природни явления. Официалните медии ги нарекоха: рекордни, исторически, за първи път, невиждани, ужасни, апокалиптични.

Тук няма да изброяваме всички природни катаклизми, които засегнаха различни държави през тази година. От последните дни, това са катаклизмите в Индия, Непал и Бангладеш – 1200 загинали.
И, разбира се, Историческият ураган в Америка. Засега около 50 мъртви.

Въпреки че днес много независими експерти и учени вече заявяват, че ураган Харви е „климатично оръжие“. Резултатът от геоинженерството.

Ураганът Харви: Суперураган, причинен от геоинженерство, защо Тексас стана цел ?

HARVEYGEDDON: Кой направи геоинженерство за това? И защо сега?

Но независимият известен учен със световна известност, Мичио Каку счита, че всички тези катаклизми, които поразиха света през тази година, са естествени аномалии. И направи апокалиптично предупреждение!

Той даде интервю Anderson Hays Cooper. Ще цитираме няколко от изказванията му:

«Аз говорих, аз предупреждавах, крещях от началото на тази година за зачестилите и засилващи се природни аномалии и катаклизми. Вие виждате какво се случва в света. Ако започнем да изброяваме всички тези необичайни природни бедствия, с които се сблъскаха различни държави през тази година, няма да ни стигне цялата вечер.

И въпреки че официалните медии и държавните научни служби мълчат по този въпрос, мога да ви кажа, че всички са в шок. И много държавни служби получиха официални заповеди да крият информацията от обществеността. Това важи за метеорологията, сеизмологията и климатологията. Това важи за Америка и Европа. За Русия и Азия не мога да кажа нищо. »

– Страшно ли е? Ще става ли по-лошо? Не! Всичко ще бъде много, много по-лошо ! Всичко ще се увеличава. И броят на природните аномалии и тяхната сила, и жертвите от тях! След две години жертвите ще се изчисляват в милиони. А след три години – в Милиарди!

«Ако сега световните правителства не ни чуят и не предприемат действия. Но се страхувам, че е твърде късно! Въпреки, че … Наскоро е създадена международна група от учени. Инициаторите на създаването на групата бяха САЩ и Русия. Надявам се, че резултатите от работата на тази група ще накарат човечеството да действ».

– Виждате ли какво се случва сега в Америка? Ние предупреждавахме за това. Подобен ужас скоро ще има в много други страни. Под една или друга форма. Но правителствата на тези страни не са готови за това! И те не искат да се подготвят. Те не разбират едно нещо, че не могат да седят в бункерите си. Това ще засегне всички!

– Апокалиптична прогноза? И как изглежда Апокалипсисът? Кой знае? Може би той ще настъпва постепенно?

Както виждаме, Мичио Каку няма много оптимистичен поглед за бъдещето. Това е в синхрон с мнението на известния швейцарски клитолог Рето Кнути, който наскоро ни посъветва: «Бих посъветвал хората последните 3 спокойни години да посветят на семействата си … И да се подготвят!» / НЕПОЗНАТО

Последни от Свят

Отиди Горе