The Bulgarian Times

Мисията Домусчиев = оБЕЗбългаряване (ВИДЕО)

в България

След като на 14-ти декември се направи на “мъж”, в качеството си на председател на най-голямата РОБОВЛАДЕЛСКА, наричана за прикритие РАБОТОДАТЕЛСКА, организация КРИБ, че фирмите-посреднички в доставката на електроенергия са източили бизнеса с над 350 милиона лева за година и новите им искания за скок между 30% – 90% няма да минат само ходи на горе – на долу, за да се снима като девственица, която си търси осеменител. За бизнес структурата, която “ръководи”, както и за всички нас, като клиенти на същия бизнес, не си е мръднал и един гелосан косъм.

За собствения си бизнес се старае, а за робите …

По всичко изглежда, че след като оБЕЗбългари отбора на “Лудогорец” на гелосания сега е поставена задача да стори същото и с цялата територия?
Припомням ви и престорената му мъжественост от миналия месец:

Предната нарцистична проява на същия можете да видите в “Робовладелец пробва японска виагра“.

А как се осъществява схемата за поредното драконовско крадене, през необоснованото и неоправданото поскъпване на тока, със съдействието на Кирчо, можете да видите от долното видео:

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Отиди Горе