Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Мега престъпление на министър енерГЕПИка по АЕЦ “Белене” (ВИДЕО)

в България

Целта на престъплението най-вероятно е за пореден път да бъдат спасени от наказателна отговорност хората на Р.Овч. Любомир Велков и Мадрик Папазян, които са извъртели още едно престъпление около АЕЦ “Белене”, за обща сума над 600 милиона лева.

По подобен начин пак Теменужка Петкова спаси същите престъпници от наказателна отговорност, за поръчването на старото желязо за АЕЦ “Белене”, което сега събира ръжда по бреговете на Дунав и ни струваше на всички нас около 1,2 милиарда лева. Аргументите и бяха “поради изтекъл срок на давност”. Сега май пак ще бъдат същите?

Видеото се състои от ДВЕ части, общо 6:34 мин. Първата е от 25-ти октомври 2016-та г., а втората – от 20-ти септември 2018-та г. За тези ДВЕ години министър Теменужка Петкова променя позицията си на 180°, за да предпази от наказателна отговорност виновниците за престъпната схема, за която става дума и чиито имена тя споменава.

На практика и министъра и водещия са преки съучастници в това гигантско престъпление и остава открит въпроса, защо още са на свобода?

Гледайте внимателно!

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Отиди Горе