вашият виртуален всекидневник

Мафията огласи плановете си за АЕЦ “Белене”

в България

Ден преди да изтече обещаният от министър енерГЕПИка срок за доставката на реактор №2 у нас, на 29-ти септември, двама червени дупедати (офицерът от ДС Таско Ерменков и помиярчето на Р.Овч. Иван Генов) внасят в НС питане към министърката. То се състои от ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ.
В същата минута и през следващите дни “българските медии” си скъсаха гърлата да крещят, че въпросът на дупедатите бил КЪДЕ Е РЕАКТОР №2? Но нито една от тях нито написа въпросното изречение, нито пък го показа на жертвите. Това беше направено единствено и само в този блог, в “Издирват ядрен реактор-призрак с магия“.

И то изглеждаше ето така:

Точно ДВЕ СЕДМИЦИ по-късно, на 13-ти октомври, министър енерГЕПИКА депозира своят писмен отговор в деловодството на НС. Той се състои от само ДВЕ странички. Всеки желаещ може да се запознае с оригиналните въпрос и отговор от ТУК

А същинската част на отговора се съдържа в следните няколко изречения:

Прочетохте ли? Разбрахте ли? Да преведа ли? Добре!
На нашенски език това означава: Ние, другари, ще продължим активно и неуморно да тупкаме топката около игралното поле, създавайки впечатление сред матряла, че всеки момент мачът ще започне. Ние си знаем, че той никога няма да започне, но на нас ще ни плащат заради “загрявката” с парите от същия този матрял. Някой и друг милиард въобще няма да ни навредят.

Сега по-ясно ли е? НИТО ЕДНА от “медиите”, които крещяха, КЪДЕ Е РЕАКТОР №2, сега не споменава и буква за истинския отговор. Сигурен съм, че се сещате защо?

Същите тези “медии” с няколко дни закъснение ви казаха това, което вие научихте от тук първи, а именно, че “Реактор №2 за АЕЦ “Белене” потегли към България“. Но все още никой не е показал как в съобщението на завода (про)извоЗител е скрито лъжливото съобщение.

Пак нито една от същите “медии” не разшифрова съобщението от миналата седмица на “Р.Овч.: Аз съм пътят, истината и животът“.

Има и още, но за него в близките дни. През това време вЕрвайте на “медиите”.

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...
loading...
loading...
Мафията огласи плановете си за АЕЦ "Белене" by

Последни от България

Отиди Горе