Марков: Протестиращите срещу мафиота ББ бяха изхвърлени и откарани в полицейските зандани

Експертът по национална сигурност Николай Марков написа коментар във Фейсбук за акта на органите на реда, с който премахнаха блокадите в цялата страна.

Като по чекистки учебник!

Снощи по уж националната телевизия “Кошлуков ТВ” излъчиха специален и впечатляващ епизод от филма “Госпожо Държавен секретар”. Сюжетът и режусурата са типични за американското кино – повърхностни и силно манипулативни. Разказва се как в България е засечена руска шпионска група, която има за цел да приложи “кримския модел” за завладяване на България, като целта е разпадането на НАТО. По стара американска традиция доброто в крайна сметка побеждава и НАТО си остава цяло, благодарение на госпожата Държавен секретар.

Също снощи, само няколко часа след края на филмовото произведение на изкуството, в ранните часове около 4.00 през нощта жандармерията нахлува внезапно в палатките и арестува по всички кръстовища и в цяла България протестиращите срещу мафиота ББ граждани. Изхвърля палатките им и ги откарват в мазетата на полицейските зандани. Точно като в доброто старо време с което 32 години правим опит да се разделим с добро. Неуспешно.

Руските шпиони и агенти по кръстовищата са победени!

Госпожата Държавен секретар е доволна от работата си и мафиота ББ и благодари за подкрепата. Няма никакво значение, че посланика на САЩ, госпожа Мустафа, лично подкрепи протестиращите, като специален ход на ЦРУ за намаляване напрежението спрямо американската администрация – строга, но справедлива.
———————————————————————-
Всичко щеше да бъде прекрасно и донякъде вярно, ако госпожата държавен секретар, която и да е тя всъщност беше си спомнила, че именно кабинета на ББ заложи цялата българска енергетика, като гаранция за изграждане на “Южен поток”, за което българите платиха едни 5 милиарда загуби от джобовете си. Можеше да си припомни госпожата секретар, че дори самолетите F16 станаха възможни като сделка само заради рязка и груба намеса на Цветан Цветанов в политиката на мафиота ББ за което самия Цветанов изгоря. И не на последно място госпожата Държавен секретар можеше да проучи поне, че по кръстовищата и сред протестиращите са лица с евроатлантически убеждения, независимо как и с какви методи устояват демократичните си права. Разбирате ли какво направихте госпожо Дръжавен секретар, когато давате зелена светлина на мафиота-олигарх ББ да прилага полицейска репресия срещу демократично мислещи хора? Разбирате, но май не ви пука.
————————————————————————
Бих се радвал искрено ако САЩ имаха последователна и трайна външна и ценностна политики, но много отдавна нещата са съвсем други и събитията в самите щати показват тежките политически малформации. Жалко.
Срам сте, госпожо Държавен секретар! Балкански срам.
Но, да продължим напред – щом тероризмът и мафията във всяка точка на света са американски, значи са демократични! И прогресивни.

Нямам друго обяснение за поведението и дадената зелената демократична светлина на балканския престъпен иконом, изпразнен от всякакви ценности.