Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Маргарита Михнева: Геноцид над българи разкрит от проф. Георги Василев (ВИДЕО)

в България
Loading...

Неудобните, Канал 3, Март 2011.Извършва се геноцид над българския народ! Геноцид, за който знаят всички високопоставени лица в ДАНС и МВР, включително и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Тайно оръжие за дистанционно поразяване на живи цели чрез електромагнитно лъчение убива бавно и мъчително жители в различни краища на България. Рак, диабет, аномалии — това са само част от пораженията, които може да извърши адската машина на ДАНС.
тайната квартира на ДАНС в столичния квартал „Гоце Делчев”, в която електромагнитно лъчение бавно убива жителите. Там, в блок 260, вх. В, на първия етаж всяка нощ от прозореца се вижда странно блещукаща светлина. Апартаментът е даден под наем на агенти от ДАНС, а в него се намира оръжието за дистанционно поразяване на живи цели чрез електромагнитно лъчение.
Пръв за геноцида над българите съобщи проф. Георги Василев от Института по библиотекознание. Той живее в същия блок и заедно със своите съседи е станал жертва на смъртоносното облъчване. Проф. Василев е заболял от диабет, негова комшийка наскоро е починала от рак, чистачката на входа се е разболяла от тумор на главата, всички жители на блока се оплакват от главоболие, световъртежи и стомашни проблеми. В близост до блока има и детска площадка.
При направено замерване за електромагнитни лъчения уредът показал ужасяващи стойности — интензитетът на магнитното поле е над 100 пъти над нормата. Освен в София, такива квартири има и в други градове в България, твърди проф. Георги Василев.
„Оръжието е внесено от Германия от генерал Бриго Аспарухов. Затова че се експлоатира в България, ДАНС получава милиони. Всеки от дежурните агенти, които посещават квартирата нощем, също взима тлъсти хонорари на вечер”, твърди проф. Василев. Той е писал официално писмо и до Цветан Цветанов, на което вътрешният министър така и не отговаря.

Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват

Последни от България

Знаете ли, че…

Loading... В тридневната епопея при Шипка 6000 български опълченци и 2500 руснаци
Отиди Горе