Легендарният шеф на баретите и страшилище за циганите Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън!

в БЪЛГАРИЯ

Ексшефът на Национална служба за сигурност полковник Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън, съобщи той пред Фрог нюз. Ще се яви на изборите, които са на 8 октомври тази година, като независим кандидат.


• Как барети помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди 24 години

• На мургавите в Пазарджик им пресъхваше глътката само от името на Арлин Антонов

• България разпределена между 10 цигански клана след Соросовото десетилетие на ромско включване


От няколко села в общината е получил поканата, обяснява полковник Антонов и добавя, че познава района, тъй като като произхожда оттам.

Арлин Антонов е завършил военно училище, Военна академия и курс на НАТО, бивш депутат, бивш шеф на баретите, бивш директор на РДВР-Пазарджик. Той добива голяма популярност след като залови 73-мата роми, които изнасилваха и се гавриха с 70 български малолетни момичета през 1992 г.  След акцията полковник Антонов кара ромите в махалата да пеят химна на България на два гласа.

До избори се стигна, след като довчерашният градоначалник Станислав Николов стана обект на прокуратурата. Той е обвинен, че през 2015 г. в района на училище в града е блъснал 6-годишно дете, заради което то е с отстранен далак и половин черен дроб. Инцидентът с Николов бе потулен, но след като се вдигна медиен шум, му бе повдигнато обвинение. Отстраненият градоначалник е разследван и за това, че се е облагодетелствал от временната заетост. / FROG NEWS