Към всички, който са против Еврото – копайте ЛевКойни, това е единственото спасение, левът вече е предаден от политиците…

в България
Loading...
Като създател на първата българска крипто-валута “ЛевКойн“, призовавам всички,които са уплашени от ускореното ни въвличане в Еврозоната, да се борят чрез… копаене на ЛевКойни.

Истината е, че това е единственото спасение сега. Класическият български лев, валутата на страната ни от Освобождението насам, вече е предаден от политиците.
И управляващи, и опозиция, та дори обичаният от народа Президент – всички напират да приемаме Еврото. Няма нито един депутат, който да е против!
Дори основната извънпарламентарна “опозиция” – Слави Трифонов, и той е за Еврото.
Изобщо, цялата банково-финансово-политическа олигархия, се е съюзила и иска да ни постави под робството на Брюксел.
Унгария, Полша и Чехия, вече обявиха, че няма да приемат Еврото. Но България е твърде поробена, за да се противопостави. Елитът е подкупен, медиите са подкупени, няма шанс.

Дори предсрочни избори да се направят, пак ще дойдат подкупени от Брюксел управници…

 

НО ЛЕВКОЙНЪТ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ВСИЧКО ТОВА!

 

Само за 6 месеца след създаването си, той има хиляди поддръжници.
А най-краткият срок, в който можем да приемем Еврото, е 3 години, считано от сега. Първо има време, докато влезем в ЕRМ-2, а след това самата “чакалня” е между 2 и 3 години.
За 3 години е съвсем възможно да изградим собствена, независима нито от Брюксел, нито от БНБ, българска криптовалута.
Когато копачите и поддръжниците и станем стотици хиляди, а защо не и милиони – тогава ЛевКойнът ще е българската валута. Няма да е левът, който политиците предадоха! Няма да е поробващото Евро. Ако парите ви са вече в ЛевКойни, никой не може да ви ги вземе!
Крипто-валутите дадоха възможност на народите сами да създават свои парични единици, да не зависят от политиците. Това една валута дали ще я има, зависи само и единствено от народа!
Народе български, ела в ЛевКойна, за да спасим свободата си!
Това нищо не би ти струвало! Копаенето е безплатно – става дори на домашни компютри. А в момента, дори “професионалното копаене” – със специална техника, е евтино! Защото спаднаха цените за наемане на мощности. Т.е. дори това можете да направите, ако искате повече ЛевКойни!
Възможността за спасение е в собствените ни ръце!
Време има достатъчно. За 3 години ЛевКойнът може да се е наложил. И като дойде Еврото, ще намери просто “заета нива”…
Добри Божилов,levcoin.net
Loading...

Последни от България

Отиди Горе