Къде е мургавият анал(л)изатор на (д)риска?

в България
Loading...

За Иван Костов става въпрос. Именно неговата любима мумия и безпрекословен изпълнител на волята му Иван Иванов (74 г. и председател на енергийния регулатор КЕВР) повиши цената на природния газ у нас с над 14% от началото на октомври. От тогава до днес цената на петрола Брент се срина на световните борси с над 10%. Да сте чули нещо за поевтиняване?

(Из)родната политико-медийно-енереГЕПИйна мафия си скъса задника преди поскъпването да ни обяснява връзката между цената на петрола и цената на природния газ. Р.Овч. уточни, че ставало въпрос не за цената на петрола, а за цената на негови продукти, като мазути още нещо. Като че ли тяхната цена не зависи от цената на продукта-майка?

Сега всички рожби на комунистическата партия, заедно с анал(л)изатора на (д)риска са се снишили. Докато отмине бурята и ни опоскат джобовете?

Докато пишех тези редове цената падна до 76,35 долара/барел!!!

Долното видео ще ви припомни усилията на настоящата министър енерГЕПИка по същата тема.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

ПО ТЕМАТА:

Loading...

Последни от България

Отиди Горе