Кралица ЕнерГЕПИка: Законът ни пази да ви лъжем и крадем

в БЪЛГАРИЯ

Броени часове след като във вторник ви обещах да ви разкажа и покажа как „Фирма мами клиенти с по-скъп ток за 2018-та г.

Нейно Величество цъфна на Фейсбук стената ми, за да ми обяснава, че не трябва да го правя.

Ето как протече разговорът ни 1:1 (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

Ако не се сещате за какви писма става въпрос можете да си припомните от „Фирма мами клиенти с по-скъп ток за 2018-та г.„.

В разговора ми с Нейно Величество отпреди два дни има много интересни неща, но ще заостря вашето внимание върху най-важното. А то е в коментара и, който се повтаря два пъти на снимката, в края на първата и началото на втората колона. Тя твърди, че трети лица нямали право да виждат кореспонденцията между доставчика и клиента, заради някаква си конфиденциалност. Дълбоко се съмнявам, че това е вярно и ще поясня защо. С писмата, които доставчиците искат да качат цената на тока те ЛЪЖАТ клиентите си, използвайки манипулирани данни от търговете на АЕЦ „Козлодуй“. Клиентите НЕ МОГАТ да забележат манипулацията. АЗ МОГА! Ако не ми покажат писмото няма как да им покажа схемата. В резултат на това клиента, който най-често е ФИРМА, ще покачи цената на продукцията или услугата си, за да си избие по-скъпия ток през 2018-та г. Тази по-скъпа стока или услуга ще ги плащаме всички ние – третата страна, която нямала право да види писмото на измамата. ЗАСЕГНАТИ ЛИ СМЕ? А? Имаме ли право на защита от терора на енерГЕПИйната мафия?
Според кралица ЕнерГЕПИка НЕ.

До сега НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ нито едно от измамните писма, което означава, че няма да разкрия схемата, след 18 часа на 11-ти декември, както обещах във Фирма мами клиенти с по-скъп ток за 2018-та г.“. На сила ДОБРО не се прави?

За малко да забравя. Името на фирмата на Нейно Величество е налично в списъка, който ви показах пак там:

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)