Коя е следващата столица на Израел, след Йерусалим?

в СВЯТ

Днес се навършват точно 72 (седемдесет и две) години от деня в който е публикувано закодираното съобщение, на култово място и по култов начин. Денят е 10-ти декември, а годината 1945-та. На бял свят излиза брой ПЪРВИ на издание №1 на току-що възникналата световна ядрена мафия под заглавието „Бюлетин на атомните учени на Чикаго“. След две години името Чикаго изпада от заглавието и до днес изданието благоденства под името „Бюлетин на атомните учени“ (Bulletin of the Atomic Scientists). И друг път съм ви го показвал, но историческия момент днес налага да го сторя пак. Вижте статия №1, на страница №1, на брой №1, на издание №1 на световната ядрена мафия (за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките):

Изданието започва да се публикува и разпространява точно 123 дни след бомбата над японския град Нагасаки, от 9-ти август 1945-та г. Създателите и кукловодите на изданието са и създатели на ядреното оръжие. Водещата статия отбелязва годишнината от японското нападение над щатското пристанище Пърл Харбър и бележи трасето за предстояща конференция в столицата на Съветска Русия Москва. В статията освен Съветска Русия се споменават още ЧЕТИРИ държави, сред които и Палестина и … България. Ето къде и как:

Кодираното послание се намира в червеното каре. Да го увеличим?

„Точно сега Сенатския Комитет по атомна енергия, под председателството на сенатор Макмахон, провежда изслушвания на най-изтъкнатите експерти. Тези изслушвания са може би най-важното нещо, което се случва днес в света. Как Конгреса ще определи позицията си по материята и ще формират позицията на американския народ по отношение на атомната енергия. Дали народа ще подкрепи администрацията или не в атомната им политика ще има много по-голям ефект за бъдещето на тази страна (САЩ – бел. Г. К.) и на целия сват, отколкото гражданските войни в Китай или Иран, или съдбата на Палестина или България.“

Пълният архив с изданията на „Бюлетин на атомните учени“ е наличен в електронната библиотека на Google, безплатно и без регистрации. От произнасянето на това проклятие и до ден-днешен виждаме как се развива съдбата на Палестина, а и на България. Мисля, че ако продължавам да ви давам повече жокери само ще ви обидя?

Преди 4-5 години, когато бях шокиран от това свое откритие споделих тази страница и статия с група палестинци, живеещи в София. Попитах ги, какво според тях означава поставянето под общ знаменател на нашите две държави и народи. Тогава един по-възрастен от групата ме дръпна на страни и ми каза следното. Когато се е подготвяло създаването на държавата Израел нейните „бащи“ са искали първоначално и много силно това да се случи на територията на България. Но тогавашните държавници или техните патрони не са склонили. Не знам дали е вярно, но съдейки по хода на развитието на съдбите на двете държави не е изключено да се окаже прав? Във всеки случай България прогресивно обезлюдява?

Ето и интернет страницата на бюлетина и по-специално неговата кратка история:

Видно от подчертаният от мен с червена линия ред те самите не помнят датата на излизането на брой №1? Или нарочно, в собствен стил, както винаги лъжат. Просто иначе не могат? Но по-интересното е, че на цели ТРИ места на тази страница си личи, че същото издание държи правата над „Часът на страшния съд“ (Doomsday Clock). В момента стрелката сочи 2,5 минути до полунощ, което ще рече, че човечеството е на ръба на самоунищожението.

КОМЕНТАРИТЕ в блога се МОДЕРИРАТ! Това означава, че обидни писания на етническа основа няма да бъдат допускани до публикация.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Американското “Българио, бъди проклета!” става на 70 години

Няма връщане назад

Ядрената мафия изобрети … секундната стрелка