The Bulgarian Times

Кой се страхува от интернет?

в България

„Каракачанов поиска ДАНС да разследва авторите на слуха за тайни полети с бежанци до България. Това не било допустимо в правова държава.“

Сега да ви запитам господа министри и депутати, както и медиите, ако народът ви имаше доверие, дали щеше да се върже на подобни слухове? Проблемът не е в слуховете, ПРОБЛЕМЪТ СТЕ ВИЕ! ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА! Даже и на малкото истини, които казвате. Нито сме правова, нито вече сме и държава. Хората ги е страх и вече очакват всичко от вас. Превърнахте България във васална територия, в която процъфтява корупцията и простотията. На кое трябваше да ви повярваме:

  • че „бежанците“ ще решат демографската криза?
  • че през оградата не преминават нелегални имигранти?
  • че БАБХ си върши работата и ядем чиста храна?
  • че шистовия газ е безвреден и ще станем много богати?
  • че сирийската свободна армия (Ал Нусра, Белите каски и други терористични групировки) са борци за свобода?
  • че природните ни богатства не се разграбват и българските граждани не са ощетени с милиарди?
  • че Истанбулската конвенция ще защитава жените?
  • че грантовите НПО-та са висша форма на демокрация?
  • че България ще спечели от СЕТА и TTIP…


Списъкът с вашите лъжи и манипулации е дълъг и явно някой е решил да действа с вашите методи. Дали от страх, поради водените в момента преговори за заселване на мигранти или поради друга причина, няма как да знаем. Но знаем, че вашите лъжи и престъпления остават ненаказани! Вие сте над закона в „правовата ви държава“. Кога ще започнете да преследвате всяко мнение пуснато в интернет, различно от вашето??? Интернет беше свободна зона, но се превърна в заплаха за вас и вашите лъжи, затова искате да наложите цензура и заплашвате със съд. Защото и вие знаете, че отдавна сте изгубили доверието на народа. А казионните ви медии губят своето влияние и хората все повече започват да търсят алтернативни източници на информация. Дотам сте я докарали, че една лъжа звучи по-достоверна от вашата истина!
СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ И ДА КРАДЕТЕ и може поне малко да си възвърнете народното доверие. / АБ

ПО ТЕМАТА:

Поканата на Меркел към милионите мигранти ще е невинна грешка в сравнение с новия Глобален пакт за миграция на ООН

 

Последни от България

Отиди Горе