The Bulgarian Times

Карадайъ: Нормално е посланикът на САЩ да разпределя порциите (ВИДЕО)

в България

За вчера сутрин телевизия Откраднат живот ни беше обещала, че ще покаже и разкаже за какво и как са си разговаряли Ахмед Доган и посланика на САЩ у нас Ерик Рубин, но както винаги се получи възхвала на престъпността, наглостта и антибългарщината.

Хилещият се на фона на Мустафа Карадайъ е неговият съпартиец и виден енерГЕПИк, бивш председател на парламентарната комисия по енерГЕПИка и все още депутат, Рамадан Аталай.

От вчерашното отвратително интервю на Карадайъ съм оставил само интересуващите ни теми – срещата с посланик Рубин и придобиването на ТЕЦ “Варна” от патрона му.

ВАЖНО е да ви обърна внимание, че срещата между тримата става точно ДВА ДНИ след публичното оповестяване, че Ахмед Доган е станал мажоритарен собственик на ТЕЦ “Варна”, за да прибира наши десетки милиони, на година, за това да не прави НИЩО.

Насладете се на арогантността и на (из)родната журналистуция!

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Цветанов пак лъже

Вторият, но очакващ скоро да стане първи в ГЕРБ и правителството Цветан
Отиди Горе