Как САЩ “поевтинява” природния газ в България? (ВИДЕО)

А искате ли да узнаете, на каква цена САЩ и Русия продават ядреното си гориво на Украйна, за да се досетите, колко плащаме и ние? Това зависи от отношението ви към това ново и уникално видео. Ето неговият финален кадър:

Използването и значението на различните видове мерни единици е в описанието към самото видео в YouTube. А ето го и условието да узнаете цените на ядреното гориво, за което ви споменах по-горе. Ако бройката на гледанията на това видео в YouTube достигне числото 50 000 (петдесет хиляди) до края на 2019-та година, то в началото на новата 2020-та ще получите подарък – алтернативните цени на ядреното гориво. Никакви пазарлъци и отклонения от това условие няма да има. Политико-медийно-енерГЕПИйната мафия също не знае от къде знам точните цени, което означава че също е заинтересована да го узнае, провери и сравни. Ето защо нека и те не се почесват, а си заслужат инфото! Единственото което мога да ви обещая е, че ще има само още една покана да си заслужите интересната информация. А сега се насладете на якото видео!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)