Как Путин разори САЩ

в ПО СВЕТА

И така, през отчетния период Путин сътвори срещу САЩ следното:

1) Развърза дедоларизацията, изхвърляйки всички ценни книжа на САЩ от сметката на Русия.

2) Повиши популярността на златото, като обмени и голям брой долари за жълт метал в баланса на Централната банка на Русия.

3) Той открадна Крим, като съсипа цялата безумно скъпа специална операция на американското разузнаване и дори ги направи идиоти.

4) Без да се появи на провокираната война, набута Украйна на Щатите – което ги съсипва, поради което в САЩ има политически скандали, от които сега знаем какво е корупцията в САЩ.

5) Избра Тръмп в САЩ – който работи за нас.

6) Наложи на САЩ надпревара във въоръжаване с хиперзвук. Щатите искаха да ни съсипят, но сега сами се рушат. Освен това Русия показа, че в страната е спряно изтичането на мозъци, а в САЩ те изчезнаха някъде, тъй като от новите им технологии виждаме само заоблени ъгли на iPhone, произвеждани в Китай.

7) Забра Китай и му доставя газ, който Тръмп искаше да доставя, продава зърно на външни пазари, съсипвайки американски фермери, а сега иска и пилешко, и свинско месо.

8) Путин започна да доставя пилешко месо в армията на САЩ.

9) Ледоразбивачите на Путин също налагат на САЩ надпревара във въоръжаването, като и Путинските ракети.

10) Поради космическата програма на Путин, у НАСА всъщност нищо не лети и няма къде да отидат да пикаят в космоса, освен в руската тоалетна.

11) Путин представи „АУРУС“, който се конкурира с всякакви скъпи „лимузини“.

12) Путин отвлече Европа от САЩ – там продава газ, авточасти и дори перални машини.

13) Путин иззема военни договори от Пентагона и продава танкове, самолети и С-400 по целия свят – от което по целия свят се чуват писъците на Вашингтон.

14) Путин изгони Щатите от Близкия изток, заради което го приемат по царски в Саудитска Арабия и ОАЕ.

15) Путин съсипва НАТО, сприятелявайки се с Ердоган, който не излиза от Сочи.

16) Също и американският бизнес не излиза от Русия, чиито делегации, докато сме в изолация, са най-големите в Петербургския форум. И на други форуми не са малко.

17) Американските пенсионни фондове инвестират в Русия.

18) Путин унищожи американската ядрена индустрия, така че Росатом днес е световен лидер.

19) Путин принуди САЩ да изгони Русал от САЩ, а санкциите срещу Дерипаска доведоха до по-високи цени на алуминиевите продукти в самите Съединени щати.

20) Путин убива американския шистов нефт. Особено след бомбардираните в Сирия каравани, които крадяха сирийски нефт, продавайки го като шистов.

21) Путин открадна Венецуела и лети там със стратегически бомбардировачи. Проектът Гуайдо е унищожен.

22) Плюейки на санкциите, американците инвестират в борсата на разкъсаната на парчета Русия.

23) Путин разорява американските пенсионери, като не аре.стува руските опозиционери, и сега американският бюджет трябва да плаща за образованието на дъщерята на Навални. А разните там Явлински и Гозмани похапват от и без това огромните американски дългове, пиейки чай в посолството на САЩ в Москва.

https://www.putin-today.ru/archives/90280