Какво казва за ваксинирането създателят на ваксината срещу рубеола Стенли Плоткин

в ПО СВЕТА

Неотдавна В САЩ се проведе един от многото съдебни процеси между разведени родители относно съдбата на децата им. Майката отказвала да ваксинира децата си. Ваксинната индустрия решила да направи пиар на ваксините на гърба на родителите, да плати на адвокати на бащата и да изпрати на делото експерта и един от най-влиятелните личности в тази област – автора на ваксината срещу рубеола – Стенли Плоткин. Този ход обаче се превърнал в пълен провал за ваксинаторите.

Плоткин се съгласил да свидетелства на делото като експерт и на 11 януари 2018 г. бил принуден под клетва в рамките на процедура, наречена „депозишън“, да отговаря осем часа на въпросите на юрист от страната на майката.

По времето на разпитите Плоткин фактически потвърдил всичките обвинения и подозрения относно ваксинирането и ваксинаторите, които индустрията и пресата имат навика да отхвърлят с клеймото „теория на заговора“.

Плоткин бил разпитан от Аарон Сири, който имал опит в работата си във Върховния съд в Израел.

Плоткин му съобщил, че е дошъл да свидетелства в полза на принудителното вкарване на препарати в организма на деца, които са произведени от компаниите Merck, GSK, Sanofi и Pfizer; от всяка от тях Плоткин в течение на десетки години редовно получавал милиони долари.

След това Сири, който получил предварително данъчни документи, накарал Плоткин да признае, че е „сбъркал“ относно липсата на финансиране от фармацевтичната индустрия на неговата псевдообществена организация „Гласове за ваксини“ и да потвърди, че както и останалите основани по целия свят аналогични организации като „Родители за още повече инжекции“ и неговата обществена организация съществуват с парите на фармацевтичната индустрия.

Сири доказал, че Плоткин въплъщава всичките признаци на човек на „корумпираната наука“.

Според него Плоткин:

Забравя да посочи конфликта на интереси – работата си като консултант за онези компании, които той оценява;

Като допълнение към „консултирането“ той участва в корпоративните консултативни съвети;

Има патентни и роялти договори;

Съгласявал се да подписва неизвестно от кого написаните в интерес на корпорациите псевдонаучни публикации;

Придвижвал фармацевтични препарати на спонсорирани от индустрията симпозиуми;

Получавал от фармацевтичните компании скъпи подаръци и луксозни пътешествия.

По всичките пунктове Сири имал неопровержими доказателства. На всеки от тях Плоткин бил принуден да отговори с „да“.

Под натиска на Сири Плоткин признал, че много ваксини от действащия детски календар били тествани за безопасност само няколко дни, което е недостатъчно, за да бъдат открити увреждания на имунната система. В публикуваните резултати от изследвания умишлено се скриват или занижават данни за страничните реакции и едновременно с това се завишава ефективността им. Ефектът от ваксините е слаб и продължава само няколко години.

Плоткин посочил, че е атеист, че с презрение се отнася към чуждата вяра и отрича правото на някого да откаже да се ваксинира по религиозни мотиви.

По-нататък по времето на разпитите Плоткин потвърдил, че ваксини се тестват на сираци, че все пак е участвал в опити върху умствено изостанали. Ваксината срещу рубеола била тествана върху 13 умствено изостанали деца. Плоткин посочил, че бил привърженик на идеята, че ваксините трябва да се тестват върху хора, които нямат „социален потенциал“. Тази негова постановка се родее с нацистката философия. Посочил също, че тествал експериментални ваксини върху бебета, чиито майки били в затвора, че провеждал ваксиниране с експериментални ваксини върху хора в страни, които се намират под колониално управление, като например Белгийско Конго. Там в експериментите участвали над един милион души.

Крамола ру
Превод: Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА:

Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК!

⚠ ВНИМАНИЕ ⚠ (Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)