Ирландия легализира абортите! Ако абортираните можеха да гласуват, те за какво биха пуснали?

в ПО СВЕТА

Ако абортираните можеха да гласуват, те за какво биха пуснали?

С резултат 2:1 Ирландия отхвърли забраната на абортите. Това показва моралния ни упадък.
Най-малкото, защото никой не отчита гласовете на абортираните.
Те дали биха гласували за това да ги убият? Оядени от много пари потребители гласуват, водени от краткосрочни мотиви, и с мозъци полирани от елементарни послания.
Човекът спира да е човек, защото се отказва от духовността и интелекта, а се връща в животинския свят. То дори някои от стадните животни са по-висши. Там действа принципът „не убивай себеподобния“.
При хората и това не действа. Убиваме най-беззащитните, без никой да се замисли, че това са пълноценни хора, които ако не изтръгнем от утробата на майка им, ще станат съвсем същите като нас…
За какво ли биха гласували абортираните, ако им се позволи да навършат 18 години…
Добри Божилов, Фейсбук


Католическа Ирландия одобри с огромно мнозинство либерализирането на един от най-строгите закони за абортите в Европа, показва екзит-пол на проведения вчера референдум. За отмяната на конституционната забрана върху абортите са гласували с 68% срещу 32%, според анкета сред 4000 гласоподаватели, извършена от социологическата компания Ipsos/MRBI за в. „Айриш таймс „.

ПО ТЕМАТА:

Днес в Ирландия се провежда референдум за разрешаване на абортите. Това е много по-важен признак за обреченото ни бъдеще от всички глупости на ЕС, Тръмп, световния тероризъм, ония там бракове, правата на различните и пр…