Интересно за НД Русофили… (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

…Оказва се, че:
1. НД Русофили са пристанали на ГЕРБ, с което са измамили над 80% от членската си маса и повече от 90% от симпатизантите си.
2. В ръководството на НД Русофили имало атлантици и убедени натовци.
Преведено накратко: при членска маса от бойчоогняновци ръководството на НД Русофили са кириякстефчовци – стожери на колониалната власт. Тоест, на страната на антибългаризма, против народа, Родина, Отечество, Татковина, против България.
Това е Рубикон.
Прочее, ако това е така (а аз не вярвам доцент Валентин Вацев в случая нито да греши, нито да лъже), то НД Русофили са вредители, врагове, и предатели. Предатели и врагове първо на членската си маса, която измамиха, и второ – на останалата част от народа български, с изключение на другите партийно-вапцани кириякстефчовци.
Автор: публицистът д-р Пламен Пасков


Валентин Вацев: Готови сме да приемем хора от „Америка за България“ в движение „Русофили“

Валентин Вацев за това защо е напуснал движение „Русофили“, какво е бъдещето на русофилството у нас, с какво го дразни ръководството на организацията и как да се решат нейните проблеми, както и за разликите между коалиция и промискуитет, и как да анализариме откровенията на Георги Гергов, че личната му амбиция е била ГЕРБ и БСП да влязат в политически съюз.