The Bulgarian Times

Интеграция: Чеpнokoжи бандuтu разкриха през смях в съда как са изнасuлuлu и сплeскали с камък главата на красивата Хана

в Свят
Loading...

Трудно могат да се намерят думи за извършеното от четирима чернокожи, които убиха по особено жесток начин 21-годишната Хана от Южна Африка. Единият от тях описа пред съда колко хладнокръвно и жестоко са действали останалите, причинявайки нечовешки мъки на младото, красиво момиче. На кадрите се вижда, че вместо да се притесняват, четиримата са запазили присъствие на духа и дори се смеят.

Делото срещу Върнън Уитбул, Джералдо Парсънс, Нашвил Юлиус и Ибън ван Нийберк вече започна и предизвика полемики заради особената жестокост на престъплението.

През май миналата година Хана седяла в колата си пред дома на своя съученик Чеслинс, когото карала до дома му. На паркинга отпред двамата се заговорили, което се оказало и съдбовно за Хана и Чеслин. Те били нападнати от четиримата мъже, които ги принудили да отидат с колата на изоставено място. Там крадците заповядали на Чеслин да легне на земята, след това го ударили няколко пъти с тухла по главата, докато не припаднал. За щастие след известно време успял да се съвземе и да потърси помощ.

Хана нямала този късмет и преминала през истински ад, преди да умре. Четиримата мъже я натикали в багажника и я откарали на друго място. Момичето молело да го пуснат, дори обещало, че ще им даде всичко, което искат от него, само и само да го пуснат, но жестоките нападатели не се смилили.

“Хана каза, че можем да правим с нея секс, ако след това я пуснем”, разказва пред съда Джералдо Парсънс. “Не исках да я изнасиля, имам приятелка и дете и въпреки това го направих”, твърди той. След това момичето било изнасилено от останалите.

“В началото не искаше да излезе от багажника. Беше се вкопчила за нещо и започна да изпадна в паника. След това дойде Ибън и я убоде с нож, видях, че започна да кърви”, спомня си още Парсънс. Насилниците отвели Хана на метри от колата. Пред съда той твърди, че е искал да пуснат момичето, но останалите се възпротивили.

“Вернон дойде с един много голям камък. Казах му, че не можем да я убием, че вече сме убили Чеслин. Но той просто вдигна камъка и го хвърли върху главата й. За да е сигурен, че е мъртва, след това я прободе с нож във врата”, твърди Парсънс.

Пред съда са изслушани и съдебни медици, които разкриват, че смъртта на момичето е била изключително болезнена. Тя е имала тежки наранявания в областта на гениталиите, врата и главата. Убийците на младото момиче хвърлили върху лицето му два пъти около 4 килограмовия камък и така буквално пръснали черепа на Хана.

Когато Чеслин описвал как са били отвлечени с Хана, се разплакал в съдебната зала. Похитителите ги откарали на 20 км от мястото, където били нападнати. След това го накарали да излезе от багажника и да си сложи главата на един камък. “Затворих очи и започнах да се моля. Над мен стояха двама мъже с тухли в ръцете. Загубих съзнание. Когато се свестих, усещах ужасна болест”, описва моментите на ужас Чеслин.
Трагичният случай е нанесъл сериозни травми на младия мъж. Той е прекъснал следването си в университета, има белези по лицето си и не чува с едното си ухо. БЛИЦ

ПО ТЕМАТА:

Земан: Още 10 милиона бежанци от Африка заплашват ЕС: Истанбулската конвенция задължава България да дава статут на бежанец на всеки чужденец с „особености на пола“

 

Джефри Сакс: “От къде идват бежанците – от страни, в които САЩ води войни. Това почти никой не го казва. Общото между всички бежанци е ЦРУ

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Честит Рожден Ден Мандела – Нищо не е забравено! Нищо не е простено!.

 

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе