The Bulgarian Times

Има ли още някой, който да не е разбрал, че територията се разчиства за приятелчета на Меркел? ИМА ЛИ!?

в България

…баба Дора…от няколко дена плаче, не може да спре… и утре ще плаче…може би за последно. Живее с 30-те си козички…

Публикувахте от Daniel Stefanov в Петък, 13 юли 2018 г.

Заглавна снимка, Daniel Stefanov
Източник Фото Свят

Eвтаназирането в село Шарково

Който желае, нека сподели!Днес започна евтаназирането на дребните преживни животни и в село Шарково. Възрастни хора, дали живота си за България, днес даваха животните си, за да бъдат умъртвени. Овце и кози, които старците храниха за последно. При обиколката на репортерският екип на 999 из селата през изминалите два дни, не бе открито нито едно видимо болно животно, а хората разказват, че дори и тези, посочени като заразени с чума, не са имали необходимите симптоми на болестта.Повечето стада са създавани дълги години. За някои стопани, те дори са семейство. В Шарково екипът на 999 се срещна с жена, която целуваше козичките си и ги наричаше с имена… И очакваше да дойдат хората с белите „костюми”, за да ги умъртвят. А в този момент ветеринари „обработваха” животни в една от най-големите ферми в селото, която е с около 800 преживни животни.В три ямболски села трагедията на малкото останали жители е голяма. Умъртвяването на над 1500 животни в Крайново, Шарково и Странджа се налага заради положителни проби за чума по дребните преживни животни, доказани във френска лаборатория. Стопаните настояваха за втора проба, а в региона това е единственият поминък. Акцията по евтаназиране ще продължи и утре.Предлагаме ви ексклузивни кадри, които заснехме на 13 юли в с. Шарково.***На 12 юли, докато животновъди протестираха с блокада на пътя към селата Шарково, Крайново и Странджа, ветеринарите и полицаите изпълниха получените заповеди. Те са преминали през обиколни пътища, част от които са “черни” и са достигнали до Крайново. Ден по-късно в Шарково и Крайново се усещаше тягостна тишина и тежката мъка на хората.

Публикувахте от Radio 999 BG в Петък, 13 юли 2018 г.

ПО ТЕМАТА!:

“Полицията на Меркел от Банкя нахлува в частен имот за да избие препитанието на собствениците. Не допуска собствениците на имота вътре по неясно какви причини. Тези, които трябва да ни пазят от престъпниците, пазят престъпниците от нас.” Видео:

Животновъди от с. Крайново

Животновъди от с. Крайново “Това законно ли е!? Недейте така! Защо не ни защитавате?” Органите на реда не допуснаха фермери до собствените им стопанства. Животните, които местните гледат с години – ще бъдат умъртвени скоро.Отделете няколко минути и изгледайте това видео..Който желае може да сподели.Още по темата вижте тук://www.radio999bg.com/?id=32125

Публикувахте от Radio 999 BG в Четвъртък, 12 юли 2018 г.

Продължава умъртвяването на животните в пограничните райони. Унищожава се поминъка на хората.Посяга се на прехраната им.Така усилено се обезлюдява територия,на която вече се заселват бежанци.

Публикувахте от Stela Bankova в Четвъртък, 12 юли 2018 г.

В община Боляровоса умъртвени 3 400 домашни животни.——————–БНР

Публикувахте от Stela Bankova в Петък, 13 юли 2018 г.

Стела Банкова: « Каракачанов настояваше в Странджа да се заселват бежанци. Ето , че се започва. Убиват животните. Отнемат поминъка и прехраната на хората. Следва обезлюдяване. И варварско нашествие на мигранти в Странджа.»

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

 

 

Последни от България

69

Математиката в Народното събрание явно не е на особена почит. Изключително интересен
Отиди Горе