Израел се готви за война с Иран

в СВЯТ

Събитията от последните дни в Сирия, предаването на „Иранското досие“ от Израел на американските му покровители, заплахата на Тръмп да преразгледа ядрената сделка с иранците, обвиненията спрямо Иран в подготовката на терористична атака срещу Ню-йоркските кули-близнаци на 11 септември 2001 г. – всичко това показва, че израелският брониран влак, който досега беше „на депо”, сега иска да напълни котлите си с кръвта на жителите на региона.

Едва с огромни усилия се отдаде да се отблъснат подбудителите на III световна война на Корейския полуостров, сега те, чрез Израел, възнамеряват да използват същия номер в Сирия.

Позовавайки се на министерски източници, американският телевизионен канал NBC твърди, че зад неделната атака срещу иранските военни в Сирия стои Израел. Израелски самолети F-15 атакуваха Хама, след като Иран достави оръжия в базата, която е на разположение на 47-а бригада на иранската армия.

Предполага се, че в базата са били доставени ракети „земя-въздух“. В резултат на нападението загиват около 20 ирански военни и около 30 цивилни лица, а голям брой обикновени граждани са били ранени. Официални лица в САЩ твърдят, че доставеното в сирийската база на иранската бригада оръжие било предназначено за… изненадващи атаки срещу Израел.

Баора Тандаш, Поглед.инфо

ПО ТЕМАТА:

Третата световна война могат за започнат не САЩ и Русия, а Израел и Иран