Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Извънземни същества са се намесвали в разработките на ядрените оръжия на СССР и САЩ и са контролирали процеса. Факти и свидетели (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Нов документален филм за НЛО, който по искане на елита никога няма да бъде показан публично по телевизията.

Съдържанието на този документален филм е от голямо значение за цялата ни планета. Смята се, че този материал е твърде противоречив за телевизията.

Но за разлика от много документални филми за НЛО, които вече могат да бъдат намерени в телевизионните мрежи и съдържат много повече спекулации, отколкото факти, този филм изследва строго официално скритата история на активност на НЛО в ядрените лаборатории, районите на изпитанията, складовете и ракетните съоръжения.

Във филма са използвани само достоверно проверени файлове и показания на проверени военни свидетели.

Тези потресаващи, почти невероятни събития, не трябва да се пазят в тайна от няколко правителствени и военни служители.

Всички ние имаме право да знаем фактите. Стотици американски военни ветерани вече открито обсъждат тези зловещи инциденти, а хиляди разсекретени правителствени документи потвърждават техните твърдения.

Всичко това благодарение на Робърт Хейстингс – автор на този нов документален филм. Допълнителна информация – ufohastings.com.

Има възможност за автоматично генерирани субтитри на български.

 НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Вижте също: Извънземни шпиони на Земята

Извънземни шпиони на Земята

 

Последни от Екзополитика

Отиди Горе