вашият виртуален всекидневник

Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (ВИДЕО)

в Екзополитика

Ще припомним, че уфолози забелязаха на снимки, направени от камерата на НАСА -EIT 171 – в опасна близост до Слънцето мистериозен гигантски куб. Според експерти обектът има извънземен произход и е създаден от извънземна цивилизация.

Изненада предизвиква близостта на извънземното устройство до звездата, което говори за използването при проектирането му на материали, които имат невероятна устойчивост на високи температури и радиация ….

Според руския уфолог Сергей Чернов, тези снимки говорят само за едно – за предстояща заплаха за Земята. Специалистът в областта на извънземния разум счита, че последните все по-чести появи в близост до Слънцето на космически кораби и различни апарати на извънземните, свидетелстват за началото на изграждане около звездата на * Сферата на Дайсън.

Тази техническа структура е необходима за максимално използване на слънчевата енергия и е достъпна само за фантастични високотехнологични извънземни цивилизации.

Според Чернов, ако извънземните наистина са започнали да изграждат Сфера на Дайсън, извънземната окупация на Земята е неизбежна, тъй като на извънземните ще са им необходими ресурсите на планетата ни за изграждането на тази огромна структура.

*  Сфера на Дайсън (на английски: Dyson sphere) е хипотетична мегаструктура, описана за първи път през 1959 г. от американския физик и футуролог Фриймън Дайсън.

Според предположенията на автора, напреднала извънземна цивилизация, втора степен по скалата на Кардашев, може да изгради около своята звезда масивна сфера и да живее на нея,  което позволява използването на почти цялата енергия, излъчена от звездата за целите на цивилизацията. НЕПОЗНАТО

Loading...
loading...
loading...
Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (ВИДЕО) by

Последни от Екзополитика

Отиди Горе