Извънземната намеса в ДНК на хората е война! Но срещу кого? (ВИДЕО)

в Екзополитика

Това вече е очевидно в много отношения: извънземните, които някои изследователи считат за наши създатели, продължават своя генетичен експеримент и затова на Земята сега с ускорени темпове се  сформира съвсем различна раса от хора.

Независими изследователи доказват, че все повече хора с променена ДНК се появяват на планетата. Понякога ги наричат ​​деца индиго, понякога звездни деца или просто извънземни, които са се настанили в човешки тела.

Всички тези деца се различават от обикновените си връстници с по-високи умствени, творчески, психически , телепатични и други способности. Те например могат да притежават екстрасензорно възприятие, ясновидство, да могат да лекуват интуитивно заболявания по безконтактни начини и т.н.

Учените проучват ДНК на тези необикновени деца и все повече и повече стигат до извода, че извънземните променят кода, подготвяйки човечеството за ново ниво на развитие, като това може да се случи в близко бъдеще, не по-късно от смяната на още едно поколение.

И както твърдят конспиролозите, всичко това се крие от широката общественост. Целта на такова прикриване е една – страх от всеобща паника. Представете си, че повечето от земните жители се изплашат, че са започнали да раждат не обикновени, а звездни деца, т.е. пришълци, които може да идват на Земята за да превземат нашата планета.

И въпреки че изглежда наивно, дори абсурдно, не може да се изключи, че мнозинството от хората на земята просто не са готови да разберат това, че и сега живеят рамо до рамо с пришълците, и те са в състояние да се намесват в живота ни, защото ние сме техни създания и поради това имат правото да променят нашия геном.

Защо Това се прави именно сега, в момента, вероятно не можем да разберем, но е възможно извънземните да имат някакви планове или дори задължения към Висшите сили, по отношение на земната цивилизация.

И те променят целенасочено и по определен график хората. Нищо чудно, че астролозите открито говорят, че сега навлизаме в нова, по-съвършена ера на човешкото развитие.

Възможно е кодовите значения в разположението на небесните светила, които лесно се „разчитат“ от астролозите да са своеобразна карта на знанието, която се използва от самите извънземни…

Но не може напълно да се отхвърли и вероятността за следното:

Че на тези извънземни, чиито намерения не са ни ясни, някой се опитва да им попречи! Как? Ще попитате вие.

Струва си да припомним, че момента тече велико преселение на народите, замаскирано като бежански поток. Само за две години няколко милиона бежанци са пристигнали на Стария континент… И еврочиновниците правят всичко възможно те да се увеличават…. Защо ли? Предстои да видим. / Енергетика.бг

Стивън Басет: Извънземните хибридни същества отдавна са сред нас

Последни от Екзополитика

Отиди Горе