Иван Костов ни поряза с нови 70 милиона

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Снощи вечер любимите (дез)информационни инструменти на фондация „Америка за (унищожаване на) България“ ни зарадваха с поредния успешен удар на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия. Ето и хронологията на събитията, в обратен ред, с главен герой любимата мумия на Иван Костов, който за участието си в тази схема беше награден и от години е председател на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов.

Обръщайте внимание на датите на публикациите, горе в ляво, над снимките. За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките:

Червените текстове в дясно на снимките са оригинално цитати от съобщенията на (дез)информационния инструмент. Още не сте видели Иван Иванов? Така се прави! ПЕТ ГОДИНИ след старта на схемата „медията“ е забравила за активното му участие по нейното стартиране. Ето как става това:

Видяхте ли го? Тук е влечугото. Но това е при старта на екшъна. А ето, как няколко дни по-рано беше постлана пътеката за неговото провеждане:

Ако случайно сте забравили, какво и как ни съобщава политико-медийно-енерГЕПИйната мафия се върнете най-горе и прочетете пак червения текст от първата снимка. Внимателно!

Сега мумията на Иван Костов Иван Иванов (над 73 години) продължава славното дело и в продължение на няколко години увеличава цената, която плащаме всички ние за електроенергия и природен газ.

На практика тази схема е по-малък брат на схемата със спирането на проекта АЕЦ „Белене“, от кабинета Борисов 1, през март 2012-та година, за да се даде възможност на Атомстройекспорт да осъди НЕК (т.е. всички нас) да заплати(м) 1,2 милиарда лева. Парите вече са платени, а ние сме горди собственици на тонове старо желязо, въргалящо се по бреговете на Дунав.

Само за една седмица изгоряхме с над 100 000 000 (сто милиона) левчета, като към тази схема прибавим и придобиването на ТЕЦ „Варна“ от доносника на Държавна сигурност. И всеки път (дез)информационните инструменти на „Америка за (унищожаване на) България“ е на тяхна страна.

 

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

ПО ТЕМАТА:

И ОЩЕ: