Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Зоран Заев зашлеви Борисов: ”Ние сме македонци, езикът ни е македонски”

в България
Loading...

ЗОРАН ЗАЕВ ЗАШЛЕВИ БОРИСОВ: “НИЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ, ЕЗИКЪТ НИ Е МАКЕДОНСКИ” ЗА КАКВО ТОГАВА ЩЕ ПРЕГОВАРЯ СМЕСЕНАТА КОМИСИЯ?

Македонският премиер направи изказване в парламента, което е поредно доказателство за истинската му същност на радикален македонист, отричащ всичко българско. “Сбъдваме вековните мечти на предците – да бъдем македонски народ, който говори македонски език. Имаме договор с ясно признаване на македонския език и идентичност. Защитихме идентичността за векове“, заяви Зоран Заев…

Прав е македонистът Заев! С гръцко-македонския договор и българо-македонското споразумение от 1 август м.г. се сбъдна мечтата на сръбските шовинисти да отродят българите в Македония от Майка България.

Сбъдна се мечтата на Илия Гарашанин и Стоян Новакович да наложат чужда идентичност на македонските българи и им дадат написан на сръбска пишеща машина “македонски език”.

Сбъдна се мечтата на гръцките андарти да обезбългарят с реки от кръв Егейска Македония.

Сбъдна се мечтата на диктатора Тито и сръбските комунисти Вардарска Македония да е вечен враг на България.

Както Димитров се прегърна с Тито и македонизира Пиринския край по заповед на Сталин, така Борисов и Заев удушиха българската кауза в Македония по команда от Брюксел.

Само едно не е ясно след днешното изявление на Заев: След като няма никакъв отказ от антибългарския македонизъм, за какво ще преговаря смесената българо-македонска комисия за учебниците?

Велизар Енчев, Фейсбук

 

 

Последни от България

Отиди Горе