Зловещ запис в черната кутия на изчезналия малайзийски самолет: „SOS, те не са хора“? (ВИДЕО)

в Свят

Появиха се снимки на останките на изчезналия малайзийски MH370, само няколко часа след като се появи записът от неговата черна кутия със зловещо съобщение.

На снимки от Google Earth се виждат контурите на самолета, който е покрит с дупки от куршуми, на дъното на морето северно от Мавриций.

Откритието се случва няколко часа след като един от потребителите на Twitter съобщи за криптирана гласова поща, която според експертите е запис от самолета.

Съобщението е с военен код, който се превежда като „Опасност SOS, ужасно за вас, бъдете внимателни, те не са хора, опасност SOS“. Зловещата гласова поща дава и поредица от числа.

Потребителите започнаха да провеждат свои изследвания върху значението и смисъла на „серията от числа“. Числата, използвани като координати, показват местоположение близо до Малайзия. Копаейки по-надълбоко  се оказва, че това е мястото, където за последен път е забелязан MH370.

The Sun съобщава: австралийският специалист по разследване на авиационни произшествия Питър Макмахън е прекарал години в изследване на снимки на НАСА и Google Maps, откакто самолетът изчезна в Индийския океан преди четири години и твърди, че сега е убеден, че го е намерил.

Той счита, че самолетът се намира на 10 мили южно от   Round Island – район, който не е включен в търсенето от експертите.

Г-н Макмахън казва, че е изпратил констатациите си до австралийското бюро по транспорт и сигурност, което потвърждава, че това може да е изчезналият самолет.

Но той твърди още, че всичко е скрито от обществото, когато се говори за тази част на Индийския океан.

Може ли това да е част от кабината на изчезналия MH370 във водите на юг от остров Родригес?

64-годишният Макмахън казва пред Daily Star Online: „Четирима американци отидоха в Австралия, за да проследят резултатите от търсенето на MH370.

„Те бяха убедени, че цялата получена информация е скрита от обществеността, дори и от нашето правителство – но защо?“

Той заяви, че властите „не искат да бъде намерен защото той е надупчен от куршуми, а след като бъде открит, ще трябва да се проведе ново разследване“.

Според съобщенията, заедно с основния корпус, г-н McMahon твърди, че е открил предната част на кабината във водите на юг от остров Родригес, също близо до Мавриций.

Г-н McMahon е машинен инженер, прекарал 25 години в разследване на авиопроизшествия. / НЕПОЗНАТО

По темата:

Дупкa във времето погълна самолет и после го изхвърли обратно

Изчезнал през 1955 г. самолет се приземява след … 37 години

 

 

Loading...
Зловещ запис в черната кутия на изчезналия малайзийски самолет: „SOS, те не са хора“? (ВИДЕО) by

Последни от Свят

Ко прАим ся?

Един от любимите чалга шлагери на (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия е, че не
Отиди Горе