Зад кулисите на спектакъла Делян Добрев

в България
Loading...

Преди два дни, в разгара на обсъждането на “оставката” на хасковлийчето една “национално-отговорна медия”, по-известна с името си ТВ ОТКРАДНАТ ЖИВОТ, в рубриката си Моята новина е публикувала следната умопомрачителна сензация (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

Името на автора съвпада с това на “десния политик”, който по сценарии редовно разпръскваше димни фойерверки около проекта АЕЦ “Белене” в продължение на години, за да съдейства на грабежа. Настоящата акция съвпада с неговия стил за изпълняване на поръчки от кукловодите му.

Най-интересното от публикуваната, НО НЕ ПРОВЕРЕНА ЗА ДОСТОВЕРНОСТ (!!!), “новина” е подчертаното с червено от мен изречение. Ако е вярно то това означава, че и реактор №2, заедно със съпътстващото го оборудване, вече са на площадката на АЕЦ “Белене” и доставката им е станала в пълна секретност. Това, обаче противоречи на 180°, на действията на двама депутати и министъра на енергетиката, които в края на миналата седмица си разменяха любезности за местонахождението на същото това желязо. Вижте в “Издирват ядрен реактор-призрак с магия“.

Така остава открит и направо изгарящ въпроса “Дошъл ли е реактор №2 или не”? Искам специално и дебело да подчертая! Въобще не е невъзможно желязото наистина вече да е пристигнало тайно и вкарано в склада. Но ако това е ВЯРНО то тогава излиза, че наистина са ни пробутали СТАРО ЖЕЛЯЗО, както ви разказвам и показвам нишани от поне ДВЕ години? Ако съобщението на “политика” в ТВ ОТКРАДНАТ ЖИВОТ не е вярно то тогава и двете страни трябва да понесат тежки санкции.

Ще продължим да следим сценарното развитие на постановката от организираната престъпност владееща територията. А междувременно, в скоро време, мисля да ви разкажа и покажа, как точно би могло да се случи тайното и ТИХО докарване на старото желязо у нас. Същото, което в края на миналата година платиха с МИЛИАРД и ДВЕСТА МИЛИОНА наши пари.

Не пропускайте и връзката с тази тема “Истината за порязването на Делян Добрев“.

 
 

 

Последни от България

Отиди Горе