Загадъчни „летящи чинии“ бяха заснети заснети над Канада и САЩ (ВИДЕО)

в Екзополитика

И миналата, и тази седмица, загадъчни „летящи чинии“ бяха забелязани над САЩ и Канада и, най-важното, бяха заснети с камери.

Уфолозите предполагат, че появата на тези НЛО може по някакъв начин да е координирана, въпреки че са се появили на различни места и са изглеждали различно.

Разбира се, не може да се говори за тотална извънземна инвазия, но напоследък предполагаемите извънземни кораби започват да се появяват подозрително често в Северна Америка. Може би това е предизвикано от „ракетната атака“ срещу Хавай, която, навярно, извънземните са предвидили, пише Esoreiter.

Първият неидентифициран летящ обект се е появил в петък, 12 януари, над американския град Орландо в щата Флорида. Това е била почти класическа „летяща чиния“ с форма на диск и неблестящ метален цвят.

Очевидец, който не казва името си, три пъти снимал НЛО, като забелязал върху него правоъгълен отвор с две хуманоидни същества вътре.

Според автора на снимките, извънземните телепатично комуникирали с него, но това, което му казали, американецът предпочита да не разказва на широката общественост. Остава да се надяваме, че думите на гостите от друга планета са били окуражаващи.

Второто наблюдение се е състояло на 15 януари над канадския Корнуол в Онтарио. Местен жител и децата му били близо до къщата си и снимали небето.

Неочаквано те забелязали удивителен НЛО на фона на лунния диск, подобен на легендарния Черен рицар. Изненаданите канадци веднага снимали аномалията в небето. Мъжът не знае какво е това: космически кораб на извънземни, секретна военна разработка или нещо от паралелно измерение. Очевидецът съжалява, че не се е сетил да заснеме на видео този обект.

Уфолозите, които внимателно проучили тези материали, ги признават за истински. Експертите по НЛО се шегуват, че сега последователите на множеството уфологични култове със сигурност ще загубят спокойствието си, защото вярата им гласи, че преди началото на някакво невероятно важно събитие за човешката раса, все повече и повече „летящи чинии“ ще се появяват на Земята.

Въпреки че, може би, те винаги са били много и едва в нашата епоха на високи технологии сме започнали да ги снимаме навсякъде. / НЕПОЗНАТО

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе