Загадъчен запис от МКС: Извънземен кораб, сателит на извънземна цивилизация или втория спътник на Земята ? (ВИДЕО)

в Екзополитика

Руският уфолог, конспиролог и виртуален археолог Валентин Дегтерев направи още едно любопитно откритие: той заяви, че на 4 декември е успял да открие на видеозапис от МКС огромен НЛО, който е прелетял около нашата планета.

Дегтерев наблюдавал онлайн една от камерите, инсталирани на Международната космическа станция, и когато космическата станция се оказала над Южна Америка и била осветена от Слънцето, на орбитата на Земята се появил сферичен обект.

Авторът на находката предполага, че „летящата чиния“ е изработена от метал, защото, подобно на МКС, тя добре отразява лъчите на Слънцето. При това размерите на предполагаемия извънземен кораб са много по-големи от тези на международната орбитална станция.

Този НЛО с огромни размери не би могъл да бъде метеорологична сонда, космически отломки, изкуствен сателит или Луната, както заявиха веднага много скептици. Неидентифицираният обект се е движел по параболична орбита, а Луната по това време се е намирала на друго място. Ето защо уфологът първо сметнал, че това е изкуствен обект.

Дегтерев споделя и още една теория. Според нея, неотдавна Земята скоро се е сдобила с втори естествен спътник, който може да е долетял тук от космоса или дори да е бил доставен от представители на извънземна цивилизация. Или може би това е известната митична планета Нибиру, която според алтернативни изследователи, е на път да се сблъска с нашата планета и да я унищожи? / НЕПОЗНАТО

П.П. Вижте как 6 НЛО си минават като на парад покрай МКС … 😀

 

 

Последни от Екзополитика

Отиди Горе