Ето как можете да получите $ 500 в Stellar Lumens

в Крипто
Loading...

Фондацията за развитие на Stellar обяви 2 милиарда XLM “airdorp” – на стойност над 100 милиона долара ⁠ – за проверени потребители на Keybase. Ще ви е необходим валиден телефонен номер и трябва да пребивавате в одобрена държава.

Stellar , децентрализиран, мулти-валутен, базиран на блокчейн протокол за плащане, си партнира с Keybase, приложение за споделяне на съобщения и файлове, за да раздаде 2 милиарда Lumens.

Airdrop-овете ще се изпращат на етапи от 100 милиона XLM на 15-то число на всеки месец. Предишни получатели на airdrop взеха по $ 42 в Lumens.

Ето как да спечелите до $ 500 в XLM през следващите 19 месеца в шест прости стъпки:

Стъпка 1: Отидете в Keybase и изтеглете тяхното приложение.

Стъпка 2: Потвърдете своя имейл адрес. Ще получите имейл за потвърждение във входящата си поща.

Стъпка 3: Добавете / потвърдете валиден телефонен номер. Ще получите съобщение с вашия код за потвърждение.

Стъпка 4: Създайте защитен ключ. Това е поредица от 13 случайно подбрани думи, които ще бъдете помолени да ги запишете.

Стъпка 5: Добавете допълнително “устройство”. Повторете стъпка 4, за да достигнете необходимото изискване за три устройства (вашият ключ се квалифицира като устройство).

Стъпка 6: Отидете в раздела “Моят портфейл” и се регистрирайте за airdrop-а.

Готово! Освен че имате още едно приложение за съобщения, имате и портфейл с криптовалута и вече сте регистрирани, за да получавате безплатни Lumens всеки месец за следващите 19 месеца. Ако наградата остане над 25 долара, всеки акаунт ще получи 500 долара до края на промоцията.

Не забравяйте, че 2 милиарда са разделени по равно между потребителите. Така че, ако споделяте тази информация, имайте предвид, че, както посочи Keybase,  “всеки, който се регистрира, отнема малко от вас”.

Cryptodnes. BG

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе