Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Ето гербаджийските методически указания, с които Цв.Цв. и компания вече десета година крадат изборите

в България
Loading...

Не отминавайте тази партийна новина от централата на ОПГ:

“ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за европейските и местни избори. Беше утвърдена структурата на щаба, който за пореден път ще се ръководи от Цветан Цветанов. В периода 7 – 11 януари 2019 г. Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще изработи методическите указания”…

Ето гербаджийските методически указания, с които Цв.Цв. и компания вече десета година крадат изборите:

1) По схемата “Костинброд” да се избере печатница, фабрикуваща както празни изборни бюлетини, така и вече попълнени. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.

2) В селата да се копира моделът “Галиче” – в Секционните избирателни комисия се фалшифицират протоколите за избор за кмет от роднини на кандидатите.

3) В Районните избирателни комисии в София и големите градове да се прилага моделът “Зала Универсиада” от 2011 г. – депутати от ГЕРБ да надзирават преброяването на бюлетините.

4) Творчески да се прилага опитът на пловдивския кмет Иван Тотев, който на видеозапис от 2012 г. инструктира местната структура на ГЕРБ как изборните комисии правят невалидни 30 процента от бюлетините за други партии.

5) Да не се чистят избирателните списъци от т.нар. мъртви души – вотът им е 100 процента резервиран за кандидатите на ГЕРБ.

6) Да се купуват цели избирателни комисии в малките населени места по актуализиран ценоразпис (5000 лева за шеф на комисия, 2000 – за редови член,1000 – за неграмотни)…

Бел., ОПГ – Организирана престъпна група

Велизар Енчев, Фейсбук

Не отминавайте тази партийна новина от централата на ОПГ: "ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб…

Публикувахте от Велизар Енчев в Петък, 4 януари 2019 г.

П.П. Всичко гореописано от г-н Велизар Енчев го има в сайта,+ брутални-цензурирани видеа по темата… При интерес ползвайте търсачката на сайта

Последни от България

Дебилизъм на годината

Loading... За да прокара многомилиярдния грабеж около разширяването на гьола АЕЦ “Белене”
Отиди Горе