Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Еко блогърка заживя гола в джунглата (ВИДЕО)

в Свят

Австралийската блогърка Лиан Ратклиф, известна с никнейма “Фрили. Банановото момиче”, която се храни само с плодове, иска да достигне единение с природата, така че заедно с приятеля си Робин се пресели в джунглата.

Двойката започнала да води първобитен начин на живот от началото на 2018 г. Те се хранят само с растителна храна, стараят се да не замърсяват природата и ходят без дрехи. При това девойката продължава да води блога си, пише “Блиц”.

Лиан не винаги е била яростна защитничка на природата. На 16 години тя работила в “МакДоналдс” и се хранела с бързи храни. След това завързала роман с наркодилър и започнала да употребява забранени вещества. Развила анорексия и булимия.

“Сякаш бях загубила пътя си и страдах от синдрома на хроничната умора. Достигнах дъното, но някъде вътре в мен още е горяла искрата”, спомня си тя.

След това Лиан започнала да търси себе си – варила кафе, рекламирала алкохолни напитки, продавала закуски в кинотеатри и даже била стриптийзьорка за един ден. Това й помогнало се пребори страха да се съблича пред публика.

Тя решила да се грижи за здравето си и станала веган, хранела се само с тропически плодове. После започнала да прави блог, в който разказвала за растителната храна. Постепенно девойката станала еко блогърка. Тогава се родила идеята да се засели в гората и да не замърсява природата с отпадъци. Сега двойката живее в малък дървен дом в джунглата на Еквадор. Фрили написала няколко книги за храненето, от парите с продажбите им си обезпечават необходимите припаси. Робин и Лиан ходят без дрехи, но не могат да се откажат от интернет. Днес младата блогърка разказва за живота си в тропическата гора. Без дрехи тя се чувства свободна и помага на последователите си да възприемат тялото си по различен начин. Освен това Лиан се отказала от козметиката, престанала е да се обезкосмява и може с дни да не се погледне в огледалото.

Иво Стойнев, Факти.бг

Последни от Свят

Отиди Горе