The Bulgarian Times

Една легенда ни напуска

в България

След като преди четири месеца организираната престъпност с гръм и трясък ни натресе меринджейката Гинка Върбакова към днешна дата рейтинга на интернет сайта на фирмата и Инерком се е сринал с … по-добре сами вижте с колко милиона места (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

С черните числа са показани актуалните рейтинги на сайтовете на ЧЕЗ България, горе в ляво и на Гинкината фирма, долу в дясно. А в червените правоъгълничета до тях е изменението в позициите през последните три месеца. Честно казано Гинкиното сгромолясване даже не знам как се чете на математически език 🙂 А честно казано това е почти СЕДЕМНАДЕСЕТ МИЛИОНА позиции надолу. Не знам дали в кратката история на интернет има такова потъване за толкова кратко време? Ако някой разбере или знае нека се обади.

И понеже съм сигурен, че рейтинговия сайт Alexa.com не показва местата под топ 20 000 000 (двадесет милиона) е наистина въпрос на часове или дни фирмата на Гинка съвсем да изчезне.

От тези числа можем да съдим и за истинската стойност на “бизнесменката” Гинка Върбакова, а защо не и за нейната приятелка – министър енерГЕПИка?

Катастрофата щеше да бъде не чак толкова болезнена ако в продължение на седмици, през февруари и март, организираната престъпност не беше потрошила едни десетки, а може би и стотици хиляди, за тотална рекламна инвазия, по страниците на “българските медии”. Именно тази реклама издига сайта на Гинка до топ 2 000 000, но не успява да я прати в топ 1 000 000, от където и започва показването на синята графика, каквато виждате пред рейтинга на ЧЕЗ България.

По време на съществуването, възхода и падението на този сайт, в него не е променена, добавена или премахната нито една буква или какъвто и да било друг знак.

Няма съмнение, че меринджейката Гинка си отива, но остава въпроса – защо ни оставя приятелката си Теменужка?

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

 

Loading...

Последни от България

ГЕРБ печели евровота

ГЕРБ печели вота за избор на нови български евродепутати. Това сочат резултатите

Нинова, оставка!

Огромен политически "талант" се изисква да изгубиш избори в разгара на най-тежката
Отиди Горе