Една легенда ни напуска

в България
Loading...

След като преди четири месеца организираната престъпност с гръм и трясък ни натресе меринджейката Гинка Върбакова към днешна дата рейтинга на интернет сайта на фирмата и Инерком се е сринал с … по-добре сами вижте с колко милиона места (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

С черните числа са показани актуалните рейтинги на сайтовете на ЧЕЗ България, горе в ляво и на Гинкината фирма, долу в дясно. А в червените правоъгълничета до тях е изменението в позициите през последните три месеца. Честно казано Гинкиното сгромолясване даже не знам как се чете на математически език 🙂 А честно казано това е почти СЕДЕМНАДЕСЕТ МИЛИОНА позиции надолу. Не знам дали в кратката история на интернет има такова потъване за толкова кратко време? Ако някой разбере или знае нека се обади.

И понеже съм сигурен, че рейтинговия сайт Alexa.com не показва местата под топ 20 000 000 (двадесет милиона) е наистина въпрос на часове или дни фирмата на Гинка съвсем да изчезне.

От тези числа можем да съдим и за истинската стойност на “бизнесменката” Гинка Върбакова, а защо не и за нейната приятелка – министър енерГЕПИка?

Катастрофата щеше да бъде не чак толкова болезнена ако в продължение на седмици, през февруари и март, организираната престъпност не беше потрошила едни десетки, а може би и стотици хиляди, за тотална рекламна инвазия, по страниците на “българските медии”. Именно тази реклама издига сайта на Гинка до топ 2 000 000, но не успява да я прати в топ 1 000 000, от където и започва показването на синята графика, каквато виждате пред рейтинга на ЧЕЗ България.

По време на съществуването, възхода и падението на този сайт, в него не е променена, добавена или премахната нито една буква или какъвто и да било друг знак.

Няма съмнение, че меринджейката Гинка си отива, но остава въпроса – защо ни оставя приятелката си Теменужка?

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе