Един масон – Велик майстор на Великата Ложа на Старите, Свободни и Приети Зидари в България и близък до експрезидента Първанов как ли ще бъде осъден – поне в България?

в България
Loading...
4 години след трагедията

ВИНОВНИ ЗА ВЗРИВА  В ЗАВОД МИДЖУР НЯМА

Един масон – Велик майстор на Великата Ложа на Старите, Свободни и Приети Зидари в България и близък до експрезидента Първанов как ли ще бъде осъден – поне в България?

Днес Окръжният съд във Видин оправда и четиримата обвиняеми за взривовете в завод “Миджур край с. Горни Лом в началото на октомври през 2014 година, при които според обвинението загинаха 15 души.

Прокуратурата обвини за трагедията собственика на завода “Миджур” Валери Митков, бившия началник на отдел “Контрол на общоопасните средства” в МВР Божидар Василев, инспектора по безопасност на труда в завод “Миджур” Палма Иванова и Ивелина Бахчеванова, която е бивш директор в икономическото министерство, но не успя да докаже вината на нито един от тях.
Не се съмнявам – човек като собственика Митков – Велик майстор на масоните, близък до ред политици, как ли ще бъде осъден у нас?

Засега детайли не мога да ви дам, защото делото беше засекретено и се провеждаше при закрити врати.
Документацията по него е 170 тома.

В тях обаче няма значима част от онова, което написах и разкрих на 2 и 3 октомври 2014 г. и от което дори прокуратурата и МВР се информираха. Отчасти – например за гръцкия договор за утилизиране на мини, за преминалите през столицата без разрешение товари и т.н.
Пиша отчасти, защото нито ДАНС, нито специализираните др. органи, нито следствието прокуратурата разориха някои др. засегнати от мен “детайли”.

Ето ги онези два мои поста преди четири години за случилото се – първият часове след трагедията и вторият – на следващия ден:

Часове след трагедията по горещите й следи – не 10, не 15, а вероятно много десетки са загиналитеВЗРИВЪТ В ЗАВОДА В…

Публикувахте от Grigor Lilov в Сряда, 1 октомври 2014 г.

Държавният цинизъмЛЪЖЕ ЛИ ВЛАСТТА ЗА ЗАГИНАЛИТЕ ИЛИ ДА?Какво се потвърди от вчерашната ми информация?1. изметена…

Публикувахте от Grigor Lilov в Четвъртък, 2 октомври 2014 г.

В следващи постове в следващите дни съм допълнил редицата документи – аргументи за изнесеното от мен.

Григор Лилов, Фейсбук

Loading...

Последни от България

Електрошок

Loading... В началото на седмицата енерГЕПИйната мафия задейства план “Коледни подаръци” и
Отиди Горе