Европа и САЩ са в хомосексуална диктатура и епидемия на толерантност

в БЪЛГАРИЯ/СВЯТ

Лобито на содомитите се превърна в могъща сила

 И когато кукловодите им достигнат до властта с Истанбулската конвенция и други подобни те устройват терор към всеки свободомислещ човек и най-вече към християните, защото исляма, конфуцианството и други източни религии се оказаха по-стабилни.

Християните и изобщо всички, които отричат „новия хомосексуален ред“, се приравняват към терористите, убийците от ИД и най-вредните фанатици.

Фондацията на Джордж Сорос и другите подобни организации са изключително загрижени за „пренаселеността“ на планетата и затова здравите традиционни семейства трябва да се окажат извън закона. Тъй като Сорос ба прогонен от Китай, Русия, Израел и други страни най-лесни жертви се оказахме християните в Европа и САЩ.

Чест прави на Светият Синод на БПЦ , Българския президент и другите здрави сили, че се обявиха срещу Истанбулската конвенция натрапвана от ГЕРБ.

 

В „Геополитика“ изнесоха потресаващи примери за гибелта на морала и християнските ценности:

На американска учителка забраниха в продължение на три години да работи в училище, защото нарече хомосексуалността и содомията грях на своята лична страница на Facebook. Джани Кнокс работи със студенти с увреждания 28 години. Когато в училището й официално е обявен за „Месец на хомосексуалността“, тя протестира, като сочи, че това обижда традиционните „мъже“ и „жени“:

„Защо хора с неестествено и неморално поведение дефилираха пред останалата част от света- содомията е грях, който засяга душата като рак“,така Нокс разкритикува пропагандата на педерастията наложен отгоре на личната страница в социалната мрежа.

Тя характеризира самия феномен, без да се позовава на конкретен човек. Учителската колегия незабавно я дискриминира – първо спрели да й плащат заплата, а скоро била уволнена.

Британският съд в Бристол разглежда подобен случай. Учителка в академията в Бристол, госпожа Пауъл, казала на лесбийка в клас: „Бог те обича и теб“. Веднага учителката с безупречен 17-годишен опит е подгонена от „Комисията за борба с тероризма“. Тя била обвинена в „измиване на мозъци и проповед в класа“. Отново един вярващ е открито сравнен с терорист само за неговите възгледи, въпреки че в тази история жената не каза нищо за сексуалните малцинства!

Педагогическият съвет са обсъдени недопустимостта и опасността от нейните „християнски възгледи“,а служител по човешки ресурси и каза, че за такова „грубо нарушение“ тя веднага ще бъде освободена от Академията „без право да обжалва това решение“.

 

Заразата е всеобхващаща. Франция вече изключи своя народ от състава на човечеството.

Парламентът им прие закон, според който, гражданин не може да бъде избиран, ако преди това е бил преследван заради поддържане на нормално семейно и традиционно общество-всеки човек, който не страда от сексуално-психически отклонения, правно е приравнен с убийците, крадците, изнасилвачите.

 

Тече усилена дискриминация на учители от САЩ, Великобритания и други страни заради християнските им възгледи. В испанската провинция Андалусия (традиционно католическа) социалистическото мнозинство (от ПЕС на Станишев) на местния парламент приема закон, според който идеологията на ЛГБТ става задължителна за училищата, медиите и лекарите. Природният факт за съществуването „само“ на два биологични пола е обявен за „забранена информация за децата“, а тези, които го поддържат, ще трябва да плащат астрономически глоби.

Традиционното семейство е една от малкото сплотени сили, които могат да устоят на идеологически налаганата от НПО педерастия и затова срещу тях се развърза истинска война и преформатиране на съзнанието започваща в детството. В Андалусия Социалистическа мнозинство от андалуския парламент прие закон, който отсега нататък ЛГБТ идеология да стане задължително да се използва в училищата, медиите и лекарите. Съществуването на „само“ два биологични пола е обявено „за забранена информация за деца“,и защитниците на морала са заплашени с астрономически глоби.

Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД