Европа днес, честита толерантност: «Забранено за бели» европейски ресторанти в Париж

в ПО СВЕТА

В някога романтичния Париж се появиха нови ресторанти, които обаче не привличат с романтика. Криворазбраната толерантност вече дава своите плодове. Новият хит заведения в столицата на Франция носят страшно послание. Надписи «Забранено за бели» привличат мигрантите, които са се установили във Франция.

Както съобщава френското издание Le monde, става въпрос основно за заведения, разположени в гета и места гъсто населени с мигранти.

Според собствениците на такива заведения, така пришълците прекарвали повече време в приятна за себе си обстановка, без да изпитват неудобството от местното население.

Подмяната на понятия, бавно, но сигурно превръща Европа в гето, но всички от ЕС не се уморяват да повтарят мантрите за «мултикултурализъм», «толерантност», «демокрация».

За да не забравяме доколко ситуацията излиза извън контрол, нежно ще напомним, как по-рано в онзи някога романтичен Париж за първи път бяха забранени масовите мероприятия на Рождество Христово, за да не се оскърбяват чувствата на мюсюлманите. / News Front

ПО ТЕМАТА:

Притча за толерантността